Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De miért is kapnánk érte ennyit?? Én úgy tudom hogy nyáron ingyen mehet,de lehet hogy tévedek !! De szerintem ha menni akar, akkor őt nem a kivásárlási áráért fogjuk eladni!Messithebest írta:nem lennék meglepve ha Messi is bemutatna nekünk és elmenne a PSG-be vagy a Citybe jópénzért.. akkor legalább lesz 400 millánk stadiont építeni...![]()
Szerintem sikeres lesz a bizalmatlansági indítvány, október körül Bartoék takarodnak, novemberben aláírja Ő is és Ini is.jangamen írta:nem kell hozzá nagy jóstehetségnek lenni, magadra ne vedd.Stalkyard írta:Messi is le fog lépni nyáron. Mark my words.
szerintem ő nem lenne rossz, mondjuk egy 4-2-3-1ben, ahol Dembelé van a baloson, ő középen Suarez mögött, Messi meg jobb szélen, de nem fog jönni ő sem, kizárt h 1 nap alatt ezt lerendezzék az Arsenallal, akik szintén nem tudtak igazolni senkit, többek közt ezért nem engedték el Sanchezt sem.S.Agüero írta:Özilre még 5 évvel ezelőtt igent mondtam volna, én elég jó játékosnak tartom, nála fejben vannak gondok, meg ugye a védekezése. Per pillanat már nekem se kéne, úgyhogy akkor már inkább tényleg ne jöjjön senki.
egyre több forrástól jön az info h teljesen esélytelen lett coutinho.Cestus írta:Azt írja Aguilar, hogy a Liverpool nem akar tárgyalni a Barcelonával, a vezetőségünk nem tudja, mit csináljon.![]()
![]()
Jövőre eladják az MUnak 60 ért vagy a Juvenak 40 ért, mert lehet gyenge szezont fut a hangulat miatt.vinszentvega írta:Azt se nagyon értem, hogy a Liverpool mit gondol... Coutinho személyében, lesz most egy kedvetlen játékosuk. Aki valószínűleg kegyvesztett lesz majd.( lehet még a lelátóra is kiteszik?) Senki sem szeret olyan helyen dolgozni, ahol már nem szeretne lenni viszont nem engedik el másik melóhelyre...
Lehet ezzel be is tesznek a karrierjének![]()
Én is, sok más itteni szurkolóval egyetemben átéltem ezeket az érákat, de a helyzet egész más az akkorihoz képest. Nyilván mindenki szurkolni fog, de az nem egyenlő azzal, hogy rengeteg dolgot elcsesztek és nem csak ezen a nyáron. Holott lehetőség lett volna javítani a helyzeten. Ha transferbant kapunk vagy hasonlók, természetes, hogy nem ilyen lenne a hangulat. De könyörgöm van a csapatban min. 7-8 létszám feletti játékos és még kölcsönbe se tudják adni őket, a középpályára sem most hirtelen kellett volna valaki, legalább 2 ha nem több éve a levegőben lóg és helyette horror áron Gomesek jönnek. Ezzel együtt nagy ívbn teszünk az utánpótlásra. Veszünk egy Paulinhot, hogy az elnök tömje a zsebét, és egy nagyon tehetséges saját nevelésű fiatalt inkább elzavarunk, akinek olyan szíve lehet, mint nem sok Barca játékosnak. Ott van pl. Alena. Mikor fog ő lehetőséget kapni. Megy a süllyesztőbe.vinszentvega írta: És akkor sírjunk? Örüljetek annak ami van. Szurkolni kell, kész. Azért én 1995 óta megéltem már pár barca meccset. Végig szenvedtem Rexach , Serra Ferrer, Antic, és ugye a híres Van Gaal éra utolsó szezonját is. Ez a mostani helyzet kevésbé meredek azokhoz az időkhöz képest...
Majd jövőre, vagy télen igazolnak és akkor lehet tenyeret dörzsölni(remélhetőleg új vezetőség alatt).
teljesen jogos amiket írsz, egy dolog hibádzik: a "máris" hiányzik a forgatókönyvből. A máris, az most lett volna. Jövő ilyenkor már minden lenne, csak máris nem.Nyiri81 írta:
Ha nem megy a szekér akkor máris húzni kell elfele?(
Meg ott van még Mascherano is. Semedo szerintem úgy is kezdő lesz általában, és sokkal nyugodtabb vagyok, ha Masche játszik jobbhátvédet Vidal helyett.Tromort77 írta:De hiába nem rb, még mindig többre képes mint Vidal.visca el barca írta:még a végén visszatesszük robit jobb hátvédnek
Semedo kezdő jobbhátvéd, SR meg akkor lehetne több posztra is csere. Amúgy nem hinném, hogy jutna neki elég perc.
De hiába nem rb, még mindig többre képes mint Vidal.visca el barca írta:még a végén visszatesszük robit jobb hátvédnek
Ha Messi lelép jövőre, az ugyanolyan szegénységi bizonyítvány neki, mint a mostani helyzet a vezetőségnek.jangamen írta:nem kell hozzá nagy jóstehetségnek lenni, magadra ne vedd.Stalkyard írta:Messi is le fog lépni nyáron. Mark my words.
Nem, de ember egy fórumon hagy lehessen már kifejezni ha nem vagy elégedett. Köszönöm.vinszentvega írta:És akkor sírjunk? Örüljetek annak ami van. Szurkolni kell, kész. Azért én 1995 óta megéltem már pár barca meccset. Végig szenvedtem Rexach , Serra Ferrer, Antic, és ugye a híres Van Gaal éra utolsó szezonját is. Ez a mostani helyzet kevésbé meredek azokhoz az időkhöz képest...Stalkyard írta:Majd a következő 3 szezonban mindenkiben tudatosul, mi a problémája egyes "szurkolóknak".
Majd jövőre, vagy télen igazolnak és akkor lehet tenyeret dörzsölni(remélhetőleg új vezetőség alatt).
És akkor sírjunk? Örüljetek annak ami van. Szurkolni kell, kész. Azért én 1995 óta megéltem már pár barca meccset. Végig szenvedtem Rexach , Serra Ferrer, Antic, és ugye a híres Van Gaal éra utolsó szezonját is. Ez a mostani helyzet kevésbé meredek azokhoz az időkhöz képest...Stalkyard írta:Majd a következő 3 szezonban mindenkiben tudatosul, mi a problémája egyes "szurkolóknak".