Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csaba, nem erről beszéltem. Tisztán értem és érzem a csalódottságot én is. Sőt, annak ellenére, hogy bevédtem Bartot én is azt mondom, hogy a legjobb az lenne, ha lemondana, mert ez a hangulat, ami van a klub körül nem tesz jót a csapatnak és hogy minél hamarabb nyugalom legyen ez lenne a leggyorsabb megoldás.csababarca írta: Máshogy látom.
De majd akkor befogom innentől és csak pozitív gondolatokat osztok meg.
Bocs, hogy felhergel az egész, igazad van, hagyni kell a dolgokat. Nyilván nem tehetünk semmit, de véleményt alkotni szabad szerintem.
Vagy az mitől jobb hogy az ilyen olyan szedett-vetett twitteres újságírók álhíreivel van tele a fórum.?
Én csalódott vagyok, mert tavaly is meg idén is tovább züllesztették a csapatot, sajnálom hogy nekem ez nem tetszik.
Én a játékosfigyelőiket is elnézegetném.csababarca írta:Néztem ezt a Lemar gyereket (már többször láttam) és azt a nagy Pogbaistent úgy homályosította el a pályán ahogy meg van írva. Nagyon nagyot játszott, elnézegetném is. (ahogy a tavalyi monacoból vagy 4-5 másik embert is, plusz az edzőt)
És akkor is hordágyon kell majd levinni...azért badarságokat ne írjunk már. Ha nem lenne ereje, a válogatottba se menne, nem a kondival van nála gond, hanem a formával, de azzal elég nagyMessiNeymarSuarez írta:Nagyon remélem hogy Robi vagy valaki robbant a középpályán, mert Ini alig fog bírni 20 perceket játszani, nélküle tavaly láthattuk mennyire ment a játék..
"Van egy Messink, majd elintézi, amúgy is Robi/Gomes a mi igazolásunk"Cestus írta:Ez tényleg piszok szánalmas, már Neymar távozása előtt el kellett volna ezt a kérdést intézni. Az az érzésem, hogy ők nem is akartak senkit hozni arra a posztra, mondván, hogy már így is van 10 középpályásunk.MessiNeymarSuarez írta:Ennek tudatában kell nézni az átigazolási szezont, hogy újból képtelenek voltak minőségi embert igazolni a legégetőbb posztra...
Leigazolni a spanyolok ma még tudnak más topligákból, amelyeknél tegnap zárult az időszak. De a többi topliga ma már nem igazolhat le senkit, csak eladhat. Nagy elánnal viszont már ők sem akarnak eladni senkit, mert nehezen pótolják az eligazolt játékosokat.neobarca írta:Most ilyenkor mi van? Valaki világosítson fel légyszi. A főbb ligákban bezárult a kapu? Mi még azért tudunk igazolni?
Ez tényleg piszok szánalmas, már Neymar távozása előtt el kellett volna ezt a kérdést intézni. Az az érzésem, hogy ők nem is akartak senkit hozni arra a posztra, mondván, hogy már így is van 10 középpályásunk.MessiNeymarSuarez írta:Ennek tudatában kell nézni az átigazolási szezont, hogy újból képtelenek voltak minőségi embert igazolni a legégetőbb posztra...
Hát ha a mit megvan, akkor szerintem a többi is egyértelmű.recrea írta:[
Ez nem válasz a kérdésre. A "mit"-tel én is tisztában vagyok.
Ez nem válasz a kérdésre. A "mit"-tel én is tisztában vagyok.davi10 írta:Azt kéne megmagyarázni, hogy a középpályát megint képtelenek voltak megerősíteni, és a nagy ígéretekből, hogy még legalább egy, de inkább két igazolás biztosan várható, nem lett semmi.recrea írta: Sehogy, miért és ki felé kéne amúgy bármit is szezon elején kimagyarázni?
Azt kéne megmagyarázni, hogy a középpályát megint képtelenek voltak megerősíteni, és a nagy ígéretekből, hogy még legalább egy, de inkább két igazolás biztosan várható, nem lett semmi.recrea írta: Sehogy, miért és ki felé kéne amúgy bármit is szezon elején kimagyarázni?
Sehogy, miért és ki felé kéne amúgy bármit is szezon elején kimagyarázni?Rivaldo11 írta:Ezt nem tudom hogyan magyarázza ki ez az ostoba, szerencsétlen balfallosz brigád. Pénz van dögivel, és képtelenek megerősíteni a kp-t 3 hónap alatt.
Azt is mondták, hogy Verratti előtt is nyitva az ajtó egészen 1-éig, szóval tényleg, ki tudja... Talán az utolsó nap már tényleges ajánlatot is tesznek érte.S.Agüero írta:Nem nagyon olvasgattam ma a híreket, mennyi esély maradt még a brazilra? Van még 23 óránk leigazolni, én még reménykedem.