Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk gondolom álljuk a teljes fizetését, meg ha akarják megvehetik nagyon olcsón majd.BFC írta:Persze, Douglas-t kölcsönadtuk a Benfica-nak.Barca+ írta:Mi a helyzet a nagy bejelentèssel kapcsolatban? Vki olvasott már valamit?
Dupla már.Samper írta:Lemar gólt lőtt a francia válogatottban. + 10 milla
Meg egy napunk. Sajnos a Poolban is van annyi játékos hogy eladhatják Coutinhot, de a többi helyen is. Szóval a kamuhíreknek ma még nem lesz végelics írta:maradt 1:50 percünk.
bartoék ünneplik magukat, hogy kölcsönadták douglast. ne legyünk telhetetlenek, kis siker is siker.recrea írta:Vagy a takarítónő
hát még így mekkora lesz a csalódásgrecki írta: én tök őszintén remélem, hogy senkit nem vesznek meg, mert az a sanda gyanúm, hogy kábé úgyis csak csalódás lenne belőle.
Köszönöm szépen!Sajnos így már nincs mièrt izgulni!lics írta:Tehát oda jutottunk m, hogy nem kell tovább izgulni 3 lehetőségünk maradt Lemar Mahrez Seri aztmondták 2 jön akkor csak kikell találnunk ki az a kettő a háromból. Di Mariat ide se veszem annyira nem akarom látni (Én). Hajrá hajrá nagy izgalmak
Tobias88 írta:Holnap még igazolhatunk, csak kérdés hogy mennyire lesz könnyű
Persze, Douglas-t kölcsönadtuk a Benfica-nak.Barca+ írta:Mi a helyzet a nagy bejelentèssel kapcsolatban? Vki olvasott már valamit?
Akkor már inkább Draxlert hoznánk legalább...BarcafanTomee írta:Lemar vagy Di Maria lesz ebből szerintem. Úgy vannak vele, hogy valami nevet hozniuk kell, azért gondolom.