Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1neobarca írta:Én már nem izgulok. Konkrétan belefáradtam ebbe a nyári herce hurcába. Nem élem bele magam semmibe. Bízom benne, hogy jön még 1 valaki és mennek többen. De nem fogom percenként bújni az oldalakat. Majd reggel felcsapom a netet és sírok vagy nevetek.![]()
Akkor meg vagyunk mentve!Tromort77 írta:
BarçaSpiral @BarcaSpiral aug. 29.
Bartomeu is leading the negotiations with Liverpool for Philippe Coutinho. [cat radio]
Az eladásokat is irányíthatná igazán. Nagyon kétségbeesett tőle, kell egy nagy név bármi áron hogy attól megnyugodjon a nép. Remélem eltakarodnak a búsba szeptemberbenTromort77 írta:BarçaSpiral @BarcaSpiral aug. 29.
Bartomeu is leading the negotiations with Liverpool for Philippe Coutinho. [cat radio]
Akkor már csak néhány óra..Tromort77 írta:BarçaSpiral @BarcaSpiral aug. 29.Sinya22 írta:Amíg Bartomeu nem ül gépre,és nem megy személyen tárgyalni,addig nem lesz meg Coutinho..
BarçaSpiral @BarcaSpiral aug. 29.Sinya22 írta:Amíg Bartomeu nem ül gépre,és nem megy személyen tárgyalni,addig nem lesz meg Coutinho..
Bob_Marley írta:Lemar mindenhol játszik, s hat tüdeje van. Azt mondom, most a franciákkal nem lehet nagyon mellélőni.
Orvosok ott is vannak, volt már nem egy példa rá hogy máshol volt az orvosi meg a szerződés aláírás mint a csapat otthonaNero. írta:Én nem számítok semmire, főleg hogy Coutinho a világ másik felében van
Sajnos kell egy haver a lelátóra Ardának meg Gomesnek.Normandia írta:Ezt a Duglast nem lehetne vonalhúzásra, vagy fűnyírásra használni, esetleg fenyőnek? Ettől mi az életben nem szabadulunk meg.
Ezt a Duglast nem lehetne vonalhúzásra, vagy fűnyírásra használni, esetleg fenyőnek? Ettől mi az életben nem szabadulunk meg.Cestus írta:BarcafanTomee írta: Szerintem Duglászon meg Muniron kívül mindenki maradni fog, őket meg átdobjuk kölcsönbe.
Én még azért hiszek benne, de holnapnál előbb semmiképp se hiszem, hogy bejelentik. Elsején startol a bizalmatlansági, Bartoék meg nem hülyék, tuti megpróbálják valamivel elvonni róla a figyelmet, és mivel lehet jobban, mint egy bomba igazolással..pezZy írta:Érdekelne a véleményetek- szerintetek jön Coutinho?
Szerintám már nem jön.
Szerintem Duglászon meg Muniron kívül mindenki maradni fog, őket meg átdobjuk kölcsönbe.BarcafanTomee írta:Denis Suarezt vinné a Napoli, 30-at sem sajnálna érte. De ő szerintem maradni fog, számít rá Valverde, pláne ha nem jön senki.
Szegény Mahrez, senki nem szólt neki, hogy arsenal gyengébb jóval mond a leicesterCestus írta:https://twitter.com/UltraAutistic/statu ... 4571053056
Itt vannak a jól értesült nímandok Mahrezzel kapcsolatos hírei.
Tökön szúrom magam, ha veszünk 30-40 millióért még egy Gomest vagy Paulinhot.lics írta:http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarug ... oz-2589361. Jön az erősítés nyugodjon le mindenki.
Valami fiatalunk a B-ből.recrea írta:Ki a tököm az a Lee?