Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
davi10 írta:Én úgy tudtam, hogy Martin úr azért besegít a sorozatba, még ha a könyvek le is vannak maradva.
De ez az el-Hollywoodiasodás tényleg nem ezt mutatja.
És sajnos, mivel ekkora nézőbázisa lett a sorozatnak, benne van a pakliban, hogy valami hihetetlen olcsó happy end-del fogják befejezni, hogy kielégítsék a többmillió, egy fokkal primitívebb néző igényét, akiknél ha nem lesz mindenki boldog, akkor fellázadnak (lásd Így jártam anyátokkal-vég).
Szerintem, pont lényegtelen, hogy fellázadnak-e a nézők vagy sem a sorozat megtette nem egyszer mégis millióan meg millióan nézikpalesz77 írta:Ő is ezt írta. Nem lett Happy End, fellázadt a nézők 90%-a, és hogy ezt akarják elkerülni a Trónok Harcában.
Ő is ezt írta. Nem lett Happy End, fellázadt a nézők 90%-a, és hogy ezt akarják elkerülni a Trónok Harcában.S.Agüero írta:Mondjuk a HIMYM utolsó 2 része pont, hogy nem lett happy-end szerintem.
Hát sorozatban még annyira nem csalódtam mint a HIMYM-ben,de ott volt valami "alternatív befejezés" is,ami persze nem része a sorozatnak,csak a készítők csinálták,gondolom a sok negatív visszhang után.davi10 írta: És sajnos, mivel ekkora nézőbázisa lett a sorozatnak, benne van a pakliban, hogy valami hihetetlen olcsó happy end-del fogják befejezni, hogy kielégítsék a többmillió, egy fokkal primitívebb néző igényét, akiknél ha nem lesz mindenki boldog, akkor fellázadnak (lásd Így jártam anyátokkal-vég).
Scumy írta:GoT S7E6
Scumy írta:GoT S7E6