Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van előszerződés is, vagy csak ígérgetés?Gaboo írta:Keita már hivatalosan az övék 2018-tól.Cestus írta:Ha nem adják az angolok Coutinhot, én Lemart és Keitát is megpróbálnám elhalászni előlük, hogy érezzék a törődést. Jó játékosok mindketten.
Keita már hivatalosan az övék 2018-tól.Cestus írta:Ha nem adják az angolok Coutinhot, én Lemart és Keitát is megpróbálnám elhalászni előlük, hogy érezzék a törődést. Jó játékosok mindketten.
Mondjuk szerintem beszédes hogy ők is elkezdtek kapkodni Lemar után,és Keita is meglett,pedig egész nyáron olvastam az elégedetlen pool szurkolók hozzászólásait,hogy beígérték a tulajok a pénz,és a neveket,erre hajtották hetekig Van Dijk-ot,aki nem is jött. De lehet csak nagyon elakarom hinni,hogy meglesz a brazilBarcafanTomee írta: Én is azt hittem, hogy reggelre már többet fogunk tudni. Lehet kamu volt a beines hír. Vagy csak a Pool akár még szerződtetni valakit mielőtt nyilvánosságra hozzak.
https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A1F5338" target="_blankS.Agüero írta:Forrás?Gaboo írta:Egy e-mail szerint (ami ki tudja mennyire hiteles persze) három orvosi fog vélhetően lezajlani a Poolnál.
Én is azt hittem, hogy reggelre már többet fogunk tudni. Lehet kamu volt a beines hír. Vagy csak a Pool akár még szerződtetni valakit mielőtt nyilvánosságra hozzak.S.Agüero írta:Coutinho-ügyben semmi újdonság? Azt hittem, mire felébredek már tele lesz a topik olyan hírekkel, hogy órák kérdése, hogy hivatalos legyen.![]()
Nem hülyeség, csak nem sikerült megértened a mondandóm lényegét.Normandia írta:Ez így hülyeség, meg nagyobb pénz katyvaszt a Neymar családnál nem igen kell keresni. Itt nem a vezetéssel baszarintana ki, hanem a csapattal, már ha igaz egyáltalán ez az egész.Andris írta:Szerintem is újságírói kitaláció 99%ban inkább, a brazil válogatott összetartás apropóján, de azért: megfordult a fejetekben neadj isten, hogy nem keresztbe akarna tenni nekünk, hanem egyszerűen csak tényleg volt negatív tapasztalata ezzel a kutyaütő bűnöző brigáddal itt a klub élén, és Coutinho meg a barátja? én is megmondanám neki, hogy ne jöjjön a Barcába.
De, kevés. Vermaelen pár napja tért vissza az újabb sérüléséből, amelyet 3 hete szedett össze egy felkészülési meccsen. Mascherano 33 éves, általában egy félidőt tud jó szinten lehozni, az más kérdés, hogy a Betis (?) ellen jól teljesített. Yerry Mina, akivel télen erősítenénk, lábtörés miatt kihagy. Ő sem tudjuk, milyen szinten fog muzsikálni, ha több hónapos kihagyás után visszakerül a játékba, ráadásul immár Európába.Sinya22 írta:Amúgy ha Marlon elment kölcsönbe,és Vermaelen meg több mint sérülékeny,nem lesz kicsit kevés az a 3 hátvéd? Mármint oké,ott nem szoktak rotálni az edzők,de ha beüt 1 sérülés/eltiltás bármi,akkor gondban lehetünk. Bár ki tudja,lehet kipróbáljuk ott Gomest
Ez így hülyeség, meg nagyobb pénz katyvaszt a Neymar családnál nem igen kell keresni. Itt nem a vezetéssel baszarintana ki, hanem a csapattal, már ha igaz egyáltalán ez az egész.Andris írta:Szerintem is újságírói kitaláció 99%ban inkább, a brazil válogatott összetartás apropóján, de azért: megfordult a fejetekben neadj isten, hogy nem keresztbe akarna tenni nekünk, hanem egyszerűen csak tényleg volt negatív tapasztalata ezzel a kutyaütő bűnöző brigáddal itt a klub élén, és Coutinho meg a barátja? én is megmondanám neki, hogy ne jöjjön a Barcába.
Lehet, hogy konteó szaga van, de nekem leginkább Marlon kölcsönbeadása az árulkodó. Ha a srácra számítunk hosszútávon belső védőként, Spanyolországban lett volna érdemes kölcsönadni, mivel az EU-s papírhoz egy adott országban kell több évet eltöltenie. Gondolom így is nálunk marad hosszútávon, de valószínűleg nem véletlenül áldoztunk be egy évet azzal, hogy Franciaországba adtuk kölcsön, hanem egy a két klub között létrejövő mostani/jövőbeli üzlet érdekében történt ez így.palesz77 írta:Na, nem csak én spekulálok ilyeneket akkor.Cestus írta:Van egy sanda gyanúm, hogy Serit továbbra is elhoznánk fű alatt. A két klub közötti üzlet meghiúsulását követő napokban odaadjuk nekik Marlont kölcsönbe, Seri a klubját ekézi és nem játszik ilyen-olyan indokkal, Robert kategorikusan kijelenti a sajtónak, hogy nem vesszük meg. Robert nemleges válasza lehet, hogy a PSG-nek szól, hogy ne jelentkezzenek be felverni az árát.
Valószínűleg tényleg kamu, de az egyszer biztos, hogy a Coutinho-ügyre számunkra nem sok jó hatással van az, hogy pár napot Neymarral tölt a srác, ráadásul egy olyan közegben, ahol kb. ő a keresztapa.visca el barca írta:Neymar told Coutinho in a conversation that he would not regret Liverpool's decision to keep him away from Barcelona. [stadão]
nyilván kamu, de amúgy simán kinézem belőle, hogy próbál nekünk keresztbe tenni, mert apuka nem kapta meg a pénzt![]()
visca el barca írta:
During the meeting with Jorge Mendes and Barça's board yesterday, it was revealed that AS Monaco are interested in Turan's services. [md]