Nem hülyeség, csak nem sikerült megértened a mondandóm lényegét.Normandia írta:Ez így hülyeség, meg nagyobb pénz katyvaszt a Neymar családnál nem igen kell keresni. Itt nem a vezetéssel baszarintana ki, hanem a csapattal, már ha igaz egyáltalán ez az egész.Andris írta:Szerintem is újságírói kitaláció 99%ban inkább, a brazil válogatott összetartás apropóján, de azért: megfordult a fejetekben neadj isten, hogy nem keresztbe akarna tenni nekünk, hanem egyszerűen csak tényleg volt negatív tapasztalata ezzel a kutyaütő bűnöző brigáddal itt a klub élén, és Coutinho meg a barátja? én is megmondanám neki, hogy ne jöjjön a Barcába.
Ha van egy barátom, és van egy munkahely ahol problémáim voltak, megmondom a barátomnak, hogy nem ajánom, mert ilyen és ilyen problémáim voltak. Nem akar senkivel se kiszúrni, a barátnak próbál segíteni. Teljesen helyénvalónak gondolom.
szerk: lehet, ez Neymart ismerve kis naivitásnak tűnik, de ha egyszer valami így is magyarázható, mégpedig ez most szerintem 100%ban így lenne, akkor már csak Neymar fogja tudni, hogy mire is gondolt valójában, és szerintem egyáltalán nem támadható. Ettől függetlenül, barátai dolgoznak a Barcában is, szerintem nem kiszúrás. Ha nem lennék Barca szurkoló, de lenne ugyanilyen rálátásom a klubra, én se ajánlanám most amúgy coutinhonak az idejövetelt.