Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pesze hogy van, nem akart szenzációt kelteni!Cestus írta:Amúgy van valami kommüniké, hogy mi volt vele tegnap? Piszkosul sok ziccert kihagyott, sok esetben ezerszer nehezebb volt mellélőni a lasztit, mint gólt szerezni lett volna.
Isco,Kroos,Modric.looka írta:
Mondjuk ez szerintem butaság, mert az egy dolog, hogy a francia sok helyzetet hagy ki, de a játékintelligenciája az egyik legmagasabb szerintem Európa csatárai között... Nem véletlen az, hogy állandó érvként szerepel mellette, hogy lehetőségeket teremt a társaknak és kiváló előkészítő, márpedig ezekhez igen magas játékintelligencia kell.
Most viccelsz,europában az egyik legmagasabb?looka írta: Mondjuk ez szerintem butaság, mert az egy dolog, hogy a francia sok helyzetet hagy ki, de a játékintelligenciája az egyik legmagasabb szerintem Európa csatárai között..
Mondjuk ez szerintem butaság, mert az egy dolog, hogy a francia sok helyzetet hagy ki, de a játékintelligenciája az egyik legmagasabb szerintem Európa csatárai között... Nem véletlen az, hogy állandó érvként szerepel mellette, hogy lehetőségeket teremt a társaknak és kiváló előkészítő, márpedig ezekhez igen magas játékintelligencia kell.dentomi írta:A játékintelligenciája kb a 10 szerese mint Benzemának, az eredményességét már meg sem merem említeni. mitől lett Ő faék?
Ez egy jó hír, mert ha tényleg így van, akkor ti hónapról hónapra gyengülni fogtok, bár azt elismerem Assensio nagyon pengén működik manapság!Veidt_madridista írta:Benzema Pérez szent tehene (is), ezt mindenki tudja. Tavaly még le is nyilatkozta, hogy olyan neki, mintha a fia lenne, és ha rajta múlik, akkor Madridból fog visszavonulni. De Capello is megmondta, szintén tavaly, hogy Benzema nagyrészt azért van a kezdőcsapatban, mert "ő az elnök úr üdvöskéje". Persze ezt már azóta lehet tudni, hogy anno a Higu-Benzema kérdésben a francia pártjára állt a vezetőség, pedig abban az időszakban sokkal gyengébb volt.
Anno Bale-lel kapcsolatban is ezt olvastam, meg itt is volt talán téma. Akkor még sincs annyira szabad keze Zidane-nak? Az a poén a dologban, hogy mivel jönnek az eredmények, ezért sem Péreznek nincs oka elgondolkodni rajta, hogy jó ötlet-e ennyire nyomatni a kedvenceit, sem Zidane-nak nincs alapja rá, hogy esetleg ágáljon a felsőbb utasítás ellen (már, ha egyáltalán akarna ilyet tenni). Azért szerintem ez így veszélyes játék, mert mi lesz akkor, ha idén nem menti meg a csapatot CR a BL-ben tendenciózus módon? Könnyen előfordulhat szerintem, hogy épp a sikerek okozzák majd a hanyatlást idén úgy, hogy egy kis váltással simán kiváló szezont futhatna megint a RM. Persze így is futhat, csak nem vagyok biztos benne, hogy idén is mindig odaér Ronaldo, ha baj van. Asensio meg a többiek meg tényleg nagyon tehetségesek, de, ha nem játszanak (eleget) a nagy meccseken, könnyen visszaüthet az a szemlélet, hogy ezzel a kezdővel is mindig nyertek, majd fognak most is...Veidt_madridista írta:Benzema Pérez szent tehene (is), ezt mindenki tudja. Tavaly még le is nyilatkozta, hogy olyan neki, mintha a fia lenne, és ha rajta múlik, akkor Madridból fog visszavonulni. De Capello is megmondta, szintén tavaly, hogy Benzema nagyrészt azért van a kezdőcsapatban, mert "ő az elnök úr üdvöskéje". Persze ezt már azóta lehet tudni, hogy anno a Higu-Benzema kérdésben a francia pártjára állt a vezetőség, pedig abban az időszakban sokkal gyengébb volt.
Maradjanak csak ott, a "bármikor bármilyen körülmények között mérföldekkel színvonalasabb mint a eurobarca" oldalacskájukon, ahol minden második hsz káromkodás, a moderátor meg a legnagyobb troll az egész fórumon, és még egy inkorrekt paraszt is. OFF vége.miro. írta:
Szerintem paran atfognak idejonni meg hozzatok a masik oldalrol,mert benzemacskat aki bantja az istent veszi a szajara ott..![]()
![]()
Én annyira nem vagyok ebben a dolgokban olyan nagyon jártas, de nem Zidane-nak a szent tehene Benzema? Mert nem hiszem, hogy Perez őt annyira erőltetné, mint Bale esetében. És a vele kapcsolatos interjúban is úgy érezni, hogy Zidane nem csak úgy diplomatikusan megvédi, hanem kicsit túl is tolja. És szerintem ezt Benzema is érzi, így amíg bérelt helye van a kezdőben, főleg, hogy Morata sem veszélyezteti a helyét, Mbappét megvette a PSG nem kell olyan ambiciózusnak lenni. A piacon nem is nagyon van olyan ember, aki ki tudná szorítani. (nem a tudása, hanem inkábbv a helyzete miatt) Mbappé lehetett volna, de róla lecsúsztatok. Olyan megszakadást se látni rajta, hogy csakazértis megmutatja, hogy kezdő szintű játékos.miro. írta: Szerintem paran atfognak idejonni meg hozzatok a masik oldalrol,mert benzemacskat aki bantja az istent veszi a szajara ott..![]()
![]()
miro. írta:Hoher...Gyilkos,botronbe a helye nem?
Anno Nesta,Maldini vagy a rengeteg olasz vedo akkor mi volt?
Regen sokkal kemenyebb volt a foci,most sok a langyos,aztan ha valaki mar odacsap az hoher..
Szerintem paran atfognak idejonni meg hozzatok a masik oldalrol,mert benzemacskat aki bantja az istent veszi a szajara ott..![]()
![]()
Az volt az érzésem, hogy a tegnapi Real meccset odaát a fél fórum nem fogja túlélni. Ma reggel felnéztem, nem tévedtem nagyot.miro. írta:...
Érdekes ebben a témában nálam nem befolyásoló tényező ki hol játszik. Szíííjjjj már előre látom Neymar mennyi idegállapotot fog okozni. Egyszerűen nem bírom az ilyen játékosokat. Sajnos Alba a hasznos játéka mellett ebben is kiemelkedő. Óriási volt a bundásban a hétvégén,ahogy a Hamburg játékosát rendberakta a bíró a videó visszanézés segítségével.dentomi írta:Nos, igen, kicsit "húzom a nyakam" Alba is szokott hasonlókat alakítanihau30 írta: Olyan Albasan fetrengett? No nem Jessica Albasra gondoltam.
Elfogult vagyok, talán nem is láttam ilyet Albánál?![]()
![]()
A mi IMDB sünk legalább nem egy alattomos hóhér!
Nos, igen, kicsit "húzom a nyakam" Alba is szokott hasonlókat alakítanihau30 írta: Olyan Albasan fetrengett? No nem Jessica Albasra gondoltam.
Olyan Albasan fetrengett? No nem Jessica Albasra gondoltam.dentomi írta:A színnészi teljesítménye 10/10 imdb fizetne érte
Volt egy szitú amikor valaki lekönyökölte egy fejesnél, oké kapott, de amit ott lekavart a fentrengéssel, mint egy krokodil aki éppen széttépi áldozatát, ( tudjátok amikor forog ezerrel a vízben, meghaltam rajta
markionni írta:Jo azert nehogy mar ebbol a ket meccsbol induljunk ki, hogy ki hany golt kapott eddig foleg a szuperkupa fenyeben nem.Egyelore ez nem mervado.
Sokat számít a meló, de a bajnokság 3/4-ében, többert számít a kreativitás, betörések, elvinni az embereket. Az Alves ellen melózhattunk volna bármennyit, és tettük is folyamatosan visszaszereztük a labdát, de nem volt aki feltörje a védelmet. Messire kiléptek 4-en a többiek pedig egy 1 vs 1-et sem tudtak megcsinálni. Neymar pont az ilyen dolgokban volt erős és ezért sikerült sokkal több helyzetet kialakítani. Előnyben pedig már ki kellett nyílni az ellenfélnek. Amikor Denis beállt például és megkevergette a védelmet sokkal közelebb álltunk a helyzetekhez, mint előtte.Bob_Marley írta:ű
Szerintem egész Európában RM a legjobb fizikálisan, simán bírnák ha 100 vagy 110 percig menne egy meccs. Ebben azért Valverde és az új erőnléti stáb miatt várok nálunk is javulást és ezért írtam délután is, hogy meló-meló-meló, ez kell legyen a kulcs nem a kreativitás. Szerencsére még nem kellett ezt bizonyítani, de hozzáteszem a Betis ellen már az elején az a pattogós, nagyon szívós letámadás rég nem látszódott a csapaton, ha ilyet tudnak a 75-ik perc után is, akkor az sokat jelenthet.