dentomi írta:Ha ez így van, akkor minek vitték vissza Moratat, elég nagy öngólt löttek maguknak.
Padról beszállva nyert nekik nem egy meccset tavaly - aminek hála bajnokok is lettek -, aztán miután várható módon ezzel nem volt megelégedve, 2-szer annyiért eladták. Hülyék lettek volna nem kihasználni a lehetőséget szerintem.
Asensio meg tényleg durva gyerek. Az utolsó 20 percet láttam csak, ott oktatott rendesen, de az az első gólja is.. Bazi nagy vétel volt nekik ennyiért. Douglast mondjuk felesleges belekeverni, mert attól még, hogy a katalán lapok leírták, hogy ezért meg azért nem hoztuk, az nem azt jelenti, hogy ő alapból minket választott volna, ha megkeressük. A hírek szerint nagy Madridista a gyerek, volt valami sztori is még emlékeim szerint, hogy a már sajnos elhunyt anyukájával azt tervezhették, hogy Real játékos lesz. Nem hiszem, hogy minket választott volna, ha egyszerre keressük őket..
Kíváncsi leszek Zidanera amúgy, mert neki is adott igazából a keret ahhoz, hogy Pephez hasonlóan egy korszakos csapatot összerakjon - lehet azon vitatkozni, hogy ez is az-e már, de már leírtam hogy mire gondolok ezen belül régebben, aki akarja az megérti úgyis -, de egyelőre úgy néz ki, hogy ő nem húzza meg azt, hogy a nagyobb neveket a padra rakja/kirakja a csapatból azok érdekében, akik 1-2 éven belül húznák a szekerét. Érdekes, remélem nem is változtat ezen a hozzáállásán, nekünk csak jó lenne. Mondjuk még így is őket tippelném a Bajnokság esélyeseinek most, és a BL-ben is fő esélyesnek tartom őket, Bale úgyse bírja sokáig, és megoldódnak a "játszatási gondjai"..