Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azt nem értem, hogy vinnék egyáltalán, pedig ők nem szoktak ennyire vakok lenni az igazolásokkal. Mindegy mennyiért, ha elmegy már erősödünk, ez gyerek egy spanyol kiscsapat, vagy egy portugál középcsapat szintjét üti meg, a Valenciában sem játszott az átlag fölött, fel nem bírom fogni, hogy kerülhetett ide.Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0359053985
Persze csak kölcsön aztán ott is rájönnek hogy nem tud focizni es rajtunk marad.
Azt olvastam én is hogy 50 milliót akar a Barca...Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0359053985
Persze csak kölcsön aztán ott is rájönnek hogy nem tud focizni es rajtunk marad.
Reméljük most is téved.Messithebest írta:ja, ő volt az aki azt mondta annak idején hogy Paco marad Valenciában, Xabi Alonso marad a Real-ban, meg Mata is marad a Valenciában...Gaboo írta:Guillem Balague: "No matter what Catalan press, LFC insist on Coutinho: they not negotiating, no meetings, no conference calls, no putting a price. Not selling."
ja, ő volt az aki azt mondta annak idején hogy Paco marad Valenciában, Xabi Alonso marad a Real-ban, meg Mata is marad a Valenciában...Gaboo írta:Guillem Balague: "No matter what Catalan press, LFC insist on Coutinho: they not negotiating, no meetings, no conference calls, no putting a price. Not selling."
Igen Rakitic kell a sétálgatás miatt, de Coutinho pl Kloppnál egyáltalán nem sétálgatott védekezében, lelátóra is rakta volna azonnal... Suarez is vissza fog jönni EV-nél figyeld meg ő sem bírja a sétálgatókat. Dembelé meg tuti. Semedo meg lehet vissza is ér ezzel a sebességgel.Bob_Marley írta:Csak az a baj, mikor Messi sétál és Suarez se tesz hozzá, pedig tudna akkor de, óriási luxus hogy nem elég erős a középpálya. Ironizálva volt, de egy Naiggolan többet jelentene nekünk, vagy valami hasonló dinamó. Dembelét nem féltem, francia és német bajnokságban megtanulhatta, hogy le fel kell rohanni. És ráadásul kihagyod Rakiticet, aki leginkább tudja kompenzálni mások "nemtörődémségét" és ráadásul a leggólerősebb középpályás.
És múlt ide vagy oda, de egy Di Maria is megmutatta már, hogy milyen hasznos tud lenni, azzal egyetértek, hogy nála pár éve valami elment és kockázatos, de róla legalább láttuk akár pont ellenünk is, hogy 90 percig le-fel tud futni és nagyon nagy melót le tud tenni az asztalra. Pont ez a baj, toldozunk foltozunk és nem olyan emberek jönnek-mennek akik, előre-hátra is megfelelően aktívak.
Most ott a Real, CR nem, Benzema so-so, de egy Bale-t rátudsz venni, hogy játsszon akár egészen balhátvédig is, lsd Bayern ellen amikor ez akkora kulcs volt akkor idegenben, hogy nyertek is. Legyen így, Coutinho oldja meg, csak fizikálisan rohadtul nem ilyen játékos, full részegen másnaposan arrébb pakolom csipás szemmel.
Pont ezen van a lényeg, többet lőttünk, kevesebbet kaptunk és mégis ők nyertek? Hogy is van ez? Számomra egyértelműen mutatja, hogy 1; a rúgott gólok megvoltak 2; kevés gólt kaptunk, de amúgy folyamatosan egyet. Lélektanilag is sokat jelent mikor beesik 1-1 gól. Lehetne hozni a példákat, hogy "kisebb" meccsek elmentek azon, hogy kapásból kaptuk a szöglet gólokat. És erre mondom, jön Coutinho, hol segít nekünk? Ki fogja fejelgetni a labdákat? Labdákat szerez? Nem ez az erőssége, írjátok, hogy de hát tegnap is. Tegnap is mi volt, végig uraltuk a meccset és toltuk addig befelé, amíg bepattant.LG írta:Ki is törölhetjük vele, erre nem adnak kupát, főleg nem BL-t. A BL-ben az egyenes kiesésben idén is, tavaly is hatalmas szerepe volt a győzelemben, az idei döntő után meg már csak illene elismerni őt. Isco is nagyot játszott most tavasszal, de tavaly pl. sehol sem volt.Az fizikálisan fölé növök stb sikerével elérte, hogy míg nálunk nincs fizikum, pitbull stb. több gólt kaptak, mint mi és kevesebbet lőttek. Csak tőlünk kaptak két meccsen ötöt.
Amúgy ez előrefele 0 is óriási túlzás.
Ezzel egyet értek, szerintem is Valverde a kulcs. Zidane előtt is ott volt a Realba Kroos, Modric, Casemiro, Isco, Kovacic, a Pincér mégsem ment velük semmire.Bestbarca írta:Itt azt gondolják sokan,hogy elfelejtettek focizni a játékosaink. Csak a Real középpályája az etalon...Léfe írta:Bestbarca: az összeállitás sántit, mert a középpálya nemhogy bombaerős, hanem közepes. Akár a védekező, akár a támadó részét nézem.
Ez nem igaz. Volt egy teszetosza magtalan edzőnk és szétestünk. Ennyi. Ha a mostani tud csapatot építeni, a játékosokkal nincs baj minőségben.
Busi,Rakitic,Coutinho hol közepes? Rakitic pár év még a szezon legjobb box to box középpályása volt a Bl-ben, Coutinho ösztönös zseni, Busi meg zseni a labdaszerzésben. Ini ha pihenhet és beáll akkor azért az aki. Sr ígéretes stb.
Védekezés csapat,taktika kérdés. Hogy zárnak vissza a szélsők, csatárok, hol vesztünk labdát stb. Edzőkérdés. De a középpályánk messze nem közepes akár előre akár hátra,ha belevesszük Coutinhot is már. Igen Ini kiöregedett és ez baj volt de erre jött Coutinho.
Ki kéne akkor?Léfe írta:Bestbarca: az összeállitás sántit, mert a középpálya nemhogy bombaerős, hanem közepes. Akár a védekező, akár a támadó részét nézem.
Itt azt gondolják sokan,hogy elfelejtettek focizni a játékosaink. Csak a Real középpályája az etalon...Léfe írta:Bestbarca: az összeállitás sántit, mert a középpálya nemhogy bombaerős, hanem közepes. Akár a védekező, akár a támadó részét nézem.
Triplázás nyílván kicsit elrugaszkodott,csak úgy értettem a keret nem lehet akadálya,az alapján kb elvárható annyira erősek lettünk.davi10 írta:Azért triplázásokban ne gondolkozzunk. A Real sajnos nagyon összeállt, és nekünk a padunk elég sovány...
Nem nagyon van olyan játékos, aki a padról beállva dobna a játékon (talán Dulifuli, ha megmarad a lendülete).
Szerintem meg ha jön Coutinho,akkor is maximum egy hajszállal lesz erősebb a keret!Természetesen ehez az is kell hogy minden új igazolás beváljon.Ami azért vicces mert ha jön Cou kb 130-150 millióért,akkor majdnem 400-at költünk úgy, hogy nem biztos hogy erősebb lett a csapat!Bestbarca írta:Ha tényleg jön Coutinho azért a keretünk eléri a botrányosan erös szintet.Ezzel a kerettel konkrétan a triplázás is simán elvárható.
Ki is törölhetjük vele, erre nem adnak kupát, főleg nem BL-t. A BL-ben az egyenes kiesésben idén is, tavaly is hatalmas szerepe volt a győzelemben, az idei döntő után meg már csak illene elismerni őt. Isco is nagyot játszott most tavasszal, de tavaly pl. sehol sem volt.Az fizikálisan fölé növök stb sikerével elérte, hogy míg nálunk nincs fizikum, pitbull stb. több gólt kaptak, mint mi és kevesebbet lőttek. Csak tőlünk kaptak két meccsen ötöt.
Az fizikálisan fölé növök stb sikerével elérte, hogy míg nálunk nincs fizikum, pitbull stb. több gólt kaptak, mint mi és kevesebbet lőttek. Csak tőlünk kaptak két meccsen ötöt. És Casemiro is minimum 3 meccsenként a kiállítás küszöbén egyensúlyozik.rikko írta:Bob_Marley írta:
És egyébként ha körbenézek tavaly, egy Chelsea nyert, egy Monaco nyert, egy Juventus nyert (sokkal erősebbek, nem a legjobb példa) de még a Honvéd is nyert bajnokságot, nagy kreativitások nélkül. Sőt a Rm is leginkább az erőre és a fizikálisan mindenki fölé növök tulajdonságát kihasználta. Munka és szervezett játékának köszönhette több csapat is a sikerét. Mi is mindig erről voltunk híresek, hogy percre tudja mindenki hol a helye a pályán és mit kell csinálni. Francia válogatott, portugál válogatott? Érdekes sikeresek voltak. Várom, hogy Coutinho ezek közül miben fog jeleskedni.
Bob a Real nem Casemiro miatt nyert, hanem azért ,mert egy Isco-t be tudtak építeni, illetve Morata a padról hozott 20 gólt.... Természetesen a brazil jelenléte is komoly fejfájást okoz az ellenfélnek, mert mint egy pitbull ragad bárkire, de előrefele egy 0... kellett mellé egy robotként passzoló Kroos aki megint nem a védekezéséről híres és egy fenomén Isco, akit bármikor bármennyiért elhoznék a hófehérkéktől.
Na azt én is eltudnám viselni, de a Yaya - Iniesta - Xavi duó egyik tagját sem tudnánk tökéletesen pótolni. "Ha lett volna egy négerem, betettem volna."Rivaldo11 írta:speciel én egy Yaya szerű figurát nagyon elnéznék most is a kp-n, Busi és esetleg Coutinho mellé egy ilyen típusú játékos illene leginkább. Lenne ott minden: Erő, kreativitás, lendület.
Először mondjuk legyen meg Coutinho.