Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Douglas még hagyján, ő kiscsapatoknál is max peremember lehetne, de Arda simán kezdő lehetne spanyol élcsapatokban...Nero. írta:Inkább végleg hazavágják a karrierjüket, gondolom minden nap mosolyogva fogadja majd oket a stab. A pénzéhes brazil meg a buta török...
Alex Moranből jutott nekünk 2 is, nem semmi azért.visca el barca írta:és figyeld meg, ezt még lehet fokozniMessias2 írta:Douglas and Arda Turan are refusing to leave Barça in the case where the salary offered is less than what they earn at Barça. [md]
Nyakunkon fognak maradni így..![]()
The players are not ruling out the idea of staying at the club without playing. [md]
tényleg az.Stalkyard írta:
De áh, nem is folytatom, felesleges.
és figyeld meg, ezt még lehet fokozniMessias2 írta:Douglas and Arda Turan are refusing to leave Barça in the case where the salary offered is less than what they earn at Barça. [md]
Nyakunkon fognak maradni így..
Ebben a cikkben nem írnak ilyet, mint S.Agüero.Gaboo írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... ho-6248310" target="_blankMessias2 írta: Én sehol nem találom ezt a hírt.
Erre az lesz a válasz, hogy minden támadás labdaszerzésből indul, szóval kell 9 ütköző, kemény labdaszerző meg Messi, és kész.Stalkyard írta:Bocs, majd ha az Internek szurkolok, akkor nem fog érdekelni a kreativitás. Komolyan, úgy beszélsz, mintha ez valami nem létező, divatfogalom lenne. Gondolom te abban se értesz egyet, hogy a tavalyi szezonban a támadásépítéseink végső szakasza ( direkt nem használom a kreatív szót) annyiból állt, hogy Messi vagy Neymar vagy megcsinálta, vagy nem. Direkt mondom úgy, hogy végső szakasz, mert szerinted nyilván egy szélre kitett passz a kaputól 40 méterre is támadásépítés.Bob_Marley írta:Ebbe vagytok szerelmesek, kreativitás szó.![]()
Nincs már olyan középpályásunk, aki egy az egyben meg tudna verni egy védőt, csinálni egy helyzetet, tudna húzni egy váratlant. De gondolom ennek semmi köze ahhoz, hogy az csapott meg minket a Bl-ben és úgy, aki akart.
De áh, nem is folytatom, felesleges.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... ho-6248310" target="_blankMessias2 írta:Én sehol nem találom ezt a hírt.S.Agüero írta:
Officially Philippe Coutinho has been signed for 135 million euro + 20 variables, official announcement tomorrow, and the player will be presented on Tuesday [Sport]
Officially nem ezt jelenti szerintem, amit ők hisznek..S.Agüero írta:Ők többet melóznak!![]()
Officially Philippe Coutinho has been signed for 135 million euro + 20 variables, official announcement tomorrow, and the player will be presented on Tuesday [Sport]
Én sehol nem találom ezt a hírt.S.Agüero írta:
Bocs, majd ha az Internek szurkolok, akkor nem fog érdekelni a kreativitás. Komolyan, úgy beszélsz, mintha ez valami nem létező, divatfogalom lenne. Gondolom te abban se értesz egyet, hogy a tavalyi szezonban a támadásépítéseink végső szakasza ( direkt nem használom a kreatív szót) annyiból állt, hogy Messi vagy Neymar vagy megcsinálta, vagy nem. Direkt mondom úgy, hogy végső szakasz, mert szerinted nyilván egy szélre kitett passz a kaputól 40 méterre is támadásépítés.Bob_Marley írta:Ebbe vagytok szerelmesek, kreativitás szó.![]()
Dehogynem, pont ilyenek kellenek!pezZy írta:Értelek Bob, de ha sebesség és erő, akkor ne Rakitic, Gomes féle középpályásokat vegyünk. Mert se nem erősek, se nem gyorsak, kreatívak meg pláné nem.Bob_Marley írta:Ebbe vagytok szerelmesek, kreativitás szó.A focit nem kreativitás szóra játsszák. Főleg mikor többen írják, hogy pl sebesség, futás, erő hiányozhat.
Sigurdsonra visszatérve, olyan gólt lőtt legutóbb, hogyha azt valami "divatnév" rúgja tízszer lenne linkelve. De nem rajta van a hangsúly, pár nap alatt eltapsolunk 240-250 milliót, bravó!
Igen eltapsoltunk 1 hét alatt 250 milliót... De láthatod , hogy egy félcsapatnyi közös ebéd egy Neymaros közös kép és egy kis médián keresztüli nyomásgyakorlás mire képes.... Egész nyáron őket hajtottuk és lám... csak összejöttek hirtelenjében!Bob_Marley írta:Ebbe vagytok szerelmesek, kreativitás szó.A focit nem kreativitás szóra játsszák. Főleg mikor többen írják, hogy pl sebesség, futás, erő hiányozhat.
Sigurdsonra visszatérve, olyan gólt lőtt legutóbb, hogyha azt valami "divatnév" rúgja tízszer lenne linkelve. De nem rajta van a hangsúly, pár nap alatt eltapsolunk 240-250 milliót, bravó!
Értelek Bob, de ha sebesség és erő, akkor ne Rakitic, Gomes féle középpályásokat vegyünk. Mert se nem erősek, se nem gyorsak, kreatívak meg pláné nem.Bob_Marley írta:Ebbe vagytok szerelmesek, kreativitás szó.A focit nem kreativitás szóra játsszák. Főleg mikor többen írják, hogy pl sebesség, futás, erő hiányozhat.
Azért, mert ezen a poszton ez a szó elengedhetetlen.Bob_Marley írta:Ebbe vagytok szerelmesek, kreativitás szó.![]()
Ez a két kókler idén is velünk marad... Ezért sem értem minek vesszük ezeket a tölteléknek sem való jatékosokat, ha úgyis tudjuk, hogy szerződés lejárta előtt nem tudjuk őket levarakni magunkról...Messias2 írta:...
Ezt így aláírnám.S.Agüero írta:
Ők többet melóznak!Stalkyard írta:Szerintem vegyünk egy Parejo Sigurdsson pakkot 110-ért.
amúgy szerintem elhozzuk és drágább lesz mint dembele... mondjuk ha jön, akkor iniestának tuti reszeltek, mert 4-2-3-1-be nem fér be, 4-3-3-ba meg nem fognak mindketten játszani... és sem coutinho, sem dembele nem fog padozni ennyi pénzért.barca0417 írta:pedig minden bónusszal együtt lesz annyi szerintem.