Igaza van Silvanusnak, nyilvánvalóan a védelem a legsebezhetőbb pontja a csapatnak. Azt is értem, hogy inkább a támadójátékra koncentrálunk, de azért egy-két meccsen láttuk a védelmet is bizonytalankodni és ez a Belletti-Oleguer duó néha aggasztóan teljesített...
Két védő sem lenne rossz, de Txiki nyilatkozatából kiindulva még egy embernek is örülhetnénk.
Egyébként azt olvastam, hogy Frankék kerülgetik Liliam Thuramot is... Hát végülis a legjobb korban van (34 éves)... a nyugdíjba vonuláshoz
Komolyra foedítva a szót: sztem Milito-val többre mennénk, valszeg jóval többe is kerülne (de Saviola-t akár meg .lehetne próbálni bevonni a deal-be) Thuram már azért öregecskedő kicsinyég.
Ettől függetlenül nagyon bízom a vezetőkben, hogy taslálnak vmi jó megoldást a védő-kérdésre, de a Juve-ból Zambrotta-t azért nem látom sanszosnak, mert sztem az olaszok inkább maradnának ott, mégha vissza is sorolják őket, valszeg inkább az idegenlégiósok mennének el (Ibra, Trez, Emerson, Thuram) Nedved már szinte biztosan otthagyja őket....
Azulgrana para siempre!