Csomó helyen nincs még délNem arról volt szó, hogy délben hivatalosan bejelentik Dembelét?
Nehogy befürödjünk.

Csomó helyen nincs még délNem arról volt szó, hogy délben hivatalosan bejelentik Dembelét?
Nehogy befürödjünk.
palesz77 írta:Alig várom, hogy a hírt olvasva valamelyik Pool vezető nyilvánosan beoltson minket megint.visca el barca írta:Barça are optimistic about signing Coutinho. Recent talks with Liverpool has been positive and it seems that the deal is closer. [sport]![]()
Avatart nem akartok amúgy cserélni már?
szó sem lehet rólapalesz77 írta:Avatart nem akartok amúgy cserélni már?
Alig várom, hogy a hírt olvasva valamelyik Pool vezető nyilvánosan beoltson minket megint.visca el barca írta:Barça are optimistic about signing Coutinho. Recent talks with Liverpool has been positive and it seems that the deal is closer. [sport]
Draxler - Goretzka kettős egyike lehet beesik v MariskaMessias2 írta:Ha Cout nem engedik el, akkor szerintetek kit fog még venni a klub?
Serit?
Jó Neymar azért WC játékos , Arda egy jó játékos de nem több. Viszont sokkal inkább ő maradjon mint Gomes v Paco.Chino írta:Ez jelen helyzetben teljesen irreleváns. Valverde egyértelműen nem számol vele. Kb. annyira kell neki, mint Douglas. Akkor meg minek nyaraljon itt horror fizetésért.rikko írta:Arda-t továbbra is megtartanám, mert Neymar pozicióját tökéletesen hozta le majd minden alkalommal. A többi mehet.
A tökéletes pedig azért távol áll a valóságtól. Nyújtott egy stabil teljesítményt. Ha nem is ég és föld, de hatalmas volt a különbség, ha Ney vagy ő játszott.
Ez jelen helyzetben teljesen irreleváns. Valverde egyértelműen nem számol vele. Kb. annyira kell neki, mint Douglas. Akkor meg minek nyaraljon itt horror fizetésért.rikko írta:Arda-t továbbra is megtartanám, mert Neymar pozicióját tökéletesen hozta le majd minden alkalommal. A többi mehet.
De, láttam, tegnap elővettem, h röhögjek egyet, időnként hozzányúlok ehhez a vidihez, nem normáliskristop írta:a fentiekbol ugy olvasom ki, hogy nem lattad ezt a klasszikus rovid interjut dembelevelrecrea írta:Ez sztem nagyon durva, nem is tudom, h ki volt ennyire kétlábas, ha nagyon döntenem kéne, akkor talán jobbosnak mondanám a videók alapján. Max Zidanera tudnám azt mondani, h ennyire egyforma volt a két lába.
Akkor innentől nincs több kérdés.ferninho írta:Fifában is 5*os a gyengébbik lába....
Don Pedro se panaszkodhat azért, a gyerek még a szögleteket is felváltva lőtte anno emlékszem.recrea írta:Ez sztem nagyon durva, nem is tudom, h ki volt ennyire kétlábas, ha nagyon döntenem kéne, akkor talán jobbosnak mondanám a videók alapján. Max Zidanera tudnám azt mondani, h ennyire egyforma volt a két lába.
Dembelé totálisan 2 lábas amúgy.Nyiri81 írta:Fiatal. Zavarban volt.visca el barca írta:ez mekkora te jó égaz biztos h nem egy észlény a csóka...
Ragadjon a lábához a labda és fusson le mindenkit, meg a végén rakja be a kapuba. Ennyit kell tudnia. Nagyon nem érdekel, ki a kedvenc írója vagy hogy mi a véleménye Poincaré-sejtés megoldásáról
Fiatal. Zavarban volt.visca el barca írta:ez mekkora te jó égaz biztos h nem egy észlény a csóka...
ez mekkora te jó égkristop írta:a fentiekbol ugy olvasom ki, hogy nem lattad ezt a klasszikus rovid interjut dembelevel
a fentiekbol ugy olvasom ki, hogy nem lattad ezt a klasszikus rovid interjut dembelevelrecrea írta:Ez sztem nagyon durva, nem is tudom, h ki volt ennyire kétlábas, ha nagyon döntenem kéne, akkor talán jobbosnak mondanám a videók alapján. Max Zidanera tudnám azt mondani, h ennyire egyforma volt a két lába.
Azt azért azt nem hiszem, hogy senkinek sem kellenek, inkább csak ár kérdése.recrea írta:Utolsó héten ki fogjuk szórni a felesleget ingyen vagy kölcsönben. Nem véletlen, h eddig maradtak, sztem a kutyának sem kellenek, Arda, Verma, Rafi, Douglas....senkinek.Tobias88 írta:Úgy néz ki Coutinho-t tovább hajtjuk. Most ha őt tényleg hozzuk a középpályára akkor igazán gondolkodhatnának játékosok eladásán is. Egy nyamvadt hét van hátra az átigazolási ablakból és alapban is el kellett volna adnunk 1 középpályást, ahhoz képest vettünk 1et meg még 1et akarunk![]()
![]()
Tavaly is ugyan ezt írták páran és mindenki itt maradt...recrea írta:Utolsó héten ki fogjuk szórni a felesleget ingyen vagy kölcsönben. Nem véletlen, h eddig maradtak, sztem a kutyának sem kellenek, Arda, Verma, Rafi, Douglas....senkinek.
Utolsó héten ki fogjuk szórni a felesleget ingyen vagy kölcsönben. Nem véletlen, h eddig maradtak, sztem a kutyának sem kellenek, Arda, Verma, Rafi, Douglas....senkinek.Tobias88 írta:Úgy néz ki Coutinho-t tovább hajtjuk. Most ha őt tényleg hozzuk a középpályára akkor igazán gondolkodhatnának játékosok eladásán is. Egy nyamvadt hét van hátra az átigazolási ablakból és alapban is el kellett volna adnunk 1 középpályást, ahhoz képest vettünk 1et meg még 1et akarunk![]()
![]()