Griezman fix 100as árcédulával rendelkezik.
Szóval ott nem ugrálhatnak a matracék, persze lehet hosszabbít velük mégis szezon közben, és átírják ezt az összeget.
A megfigyelőink rossz munkát végeznek ez tény, lásd mennyi jó kis spanyol játékost igazolt a madrid az utóbbi pár évben...Asensiora nekünk is volt sanszunk állítólag, de elszúrták azt is, de nem vágom a teljes sztorit.
Nagyon sok összetevős ez a dolog, oldalakat lehetne erről írni, szerintem pl már ott elrontottuk, hogy belekényelmesedtünk a Xavi-Iniesta-Busquets kp-ba, amiből nem akartunk engedni. Persze ezért nem hibáztatom a vezetőséget, kb senki nem merte volna megbontani ezt a kp-t, még LE is nehezen vette rá magát. Erre most lehet ugrani fog pár ember, de privátban kifejtem annak aki akarja mit értek ez alatt...itt nem akarom mert off lenne bőven.
szerintem drukkoljunk a kis franciának, ha csak megközelíti Neymart (akit ugyanennyiért vettünk kb), már nem jártunk rosszul.
@looka: ha felkúszik 150re az azt jelenti, hogy jól teljesít (általában ugye ilyenekhez vannak kötve a bónuszok)...szóval akkor engem pl nem fog érdekelni, az a plusz 40-50 milla, amit ki kell még pengetni az évek alatt.
Subinho írta:Tehát Dembelé a megmentő ember, a következő aranylabdás, a jelenlegi legnagyobb ígéret, aki felrázza és a hátára veszi a csapatot! Mert 150 millió ezt jelenti ugye. Ennyi pénzt kiadni, komolyan hihetetlen! Egyszerűen nem lett volna szabad! Mésfelé kellett volna fordulni. Hazard, Carrasco, Alexis, stb. Nem hiszem, hogy egy nyár alatt egy ember volt, aki megfelelt az elvárásoknak azon a poszton! Asszem ezzel megkoronázták a nyarat!
így is fel lehet fogni, de írtál 3 olyan nevet, akik kb ugyanennyibe kerültek volna.
vegyétek már figyelembe, hogy kényszerben voltunk, és tudta minden csapat, hogy teli vagyunk. most ez olyan nehezen érthető?
Meg komolyan, Alexis? Itt volt, és egy erős közepeset hozott, minek hoztuk volna vissza? hátha most jobb lesz? nem feküdt neki annyira a mi focink, posztja se lenne itt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."