Én nem érzem ennyire favoritnak őket. Ha tavaly nagyhirtelen nem jött volna formába Cr nem valószínű, hogy a döntőig menetelnek. Most még idősebb is, a Bale-Benzema duó szerintem még a top3-ban sincs. Ráadásul már egy Jolly Jokerük sincs előre.Nyiri81 írta:Most is a Real a favorit és simán meg is nyerhetik megint. Akármilyen rossz ezt leírnomNero. írta: A mi csoportunk nem veszes, a Real szepet huzott mondjuk igy is rajuk fogadnek hogy ok lesznek a csoportelsok, de ha mindjart ott kiesnenek (eselytelen) akkor se lehetnenek szomoruak a cimvedes meg a 4/3 miatt.
Iden ezert lehet veszelyes a Real, mert nagyon erosek de most mar semmilyen nyomas nincs rajtuk. Meg a legkovetelozobb madridistak sem fognak kiakadni szerintem, vagyis nem akadhatnak ki.
Nagyon kellett volna nekik Mbappé.
Ha Valverdenek sikerül összeállítani a csapatot és Dembelé is beilleszkedik mi sem az esélytelenek közé tartozunk. Akkor még nem is beszéltünk arról, hogy ha Messi tavasszal elkapja a fonalat, legalábbis tartja az addigi formáját (nem úgy mint tavaly)
Igazából nálunk a csapaton belüli káoszt kellene megszüntetni, amit ez a nyár felvert.
És ott vannak még az ilyen Chelsae-Atletico-Juve-PSG-City félék akik csúnyán bele tudnak rondítani a legesélyesebbek levesébe is. Habár a mostani Chelsea-t komolyan kell venni és a Juve sem sokat romlott tavalyhoz képest.
De az egyik legfontosabb aspektus akkor is a sorsolás.Be lehet úgy is gyalogolni a döntőbe, mint
tavalyelőtt a Real, de ha nehéz ellenfelek jönnek sorra, egy gyenge meccs is elég a kieséshez.