Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mai meccsen látványosan nem is keresik labdával, hiába próbálja kérni.Gaboo írta:Érezhető, hogy már nincs ott teljesen fejben, a tavalyi statisztikái megközelítőleg hasonlók, mint Verrattié. Van benne spiritusz.Robcsyy írta:Seri még Paulinhonál is nagyobb flop lesz, feltéve ha összejön.
mert teljesen átlagS.Agüero írta:Miért?Robcsyy írta:Seri még Paulinhonál is nagyobb flop lesz, feltéve ha összejön.
Érezhető, hogy már nincs ott teljesen fejben, a tavalyi statisztikái megközelítőleg hasonlók, mint Verrattié. Van benne spiritusz.Robcsyy írta:Seri még Paulinhonál is nagyobb flop lesz, feltéve ha összejön.
És amennyiben (mert sajnos erre is van esély) nem sikerül a bizalmatlansági? Ez itt a legnagyobb para.Nero. írta:Mar igyis egyértelmű hogy oriasi a baj, a következmények is megvoltak (mondjuk a nagy része meg csak most jön)Gaboo írta:Gerard Romero, twitter: "Úgy tűnik a Klubnál nagyobb a baj, mint hisszük. Ha Bartomeuék nem reagálnak gyorsan, akkor a végkifejlet nagyon fog fájni."
Reméljük ez nem az, amire gondolunk....![]()
Gondolom a költő Messi eladásáról beszél, de az nem fog megtörténni csak az argentin megvárja ameddig kipateroljàk ezt a Bartomeu vezette csőcseléket.
Mar igyis egyértelmű hogy oriasi a baj, a következmények is megvoltak (mondjuk a nagy része meg csak most jön)Gaboo írta:Gerard Romero, twitter: "Úgy tűnik a Klubnál nagyobb a baj, mint hisszük. Ha Bartomeuék nem reagálnak gyorsan, akkor a végkifejlet nagyon fog fájni."
Reméljük ez nem az, amire gondolunk....![]()
Ilyenkor azért felmerül bennem, hogy a vezetőségünk tényleg tudta már a nyár elején, hogy Neymar elmegy vagy őket is hitegette a gondolkodós képéhez hasonló baromsággal, aztán benyögte a váltás előtt 3 nappal, hogy lép. Nekem őszintén szólva az utóbbi tűnik reálisnak, mert azt nagyon nem akarom (vagy inkább nem szeretném) elhinni, hogy a távozása tudatában nem volt annyi eszük Robertéknek, hogy előbb igazoljanak valakit a helyére, utána legyen hivatalos a transzfer.daffy írta:Áldás és átok is a Neymar transzfer. Ha nem lett volna,akkor most lenne Dembele-n egy 80as árcédula és a Dortmund tapsolna,ha valaki kifizeti. De megtörtént a brazil távozása,így borzasztó vastag a bőr a csapatok képén,hisz tudják,hogy van zseton és van kényszerhelyzet. Én is lefejném az utolsó eurót is.
Áldás és átok is a Neymar transzfer. Ha nem lett volna,akkor most lenne Dembele-n egy 80as árcédula és a Dortmund tapsolna,ha valaki kifizeti. De megtörtént a brazil távozása,így borzasztó vastag a bőr a csapatok képén,hisz tudják,hogy van zseton és van kényszerhelyzet. Én is lefejném az utolsó eurót is.Bob_Marley írta:Miért kéne minden áron, miközben pont hogy már a Dortmund is kezd hasonló elvet követni, hogy nem jó a 90 legyen 110, majd inkább legyen 120. Sőt adjatok inkább 130-140-et. Világi vicc lenne...
ezt értem,de Lewat is akarta több külföldi sztárklubb is, nagyobb pénzekért, mégis a bm-nek adták, vagy Götze is ilyen volt,Hummels is.palesz77 írta:He nem hozzuk, szerintem mindegy neki hova megy, de a BM nem fog olyan pénzeket lerakni érte, mint a PSG vagy a City fog, ha hoz egy jobb szezont ismét.csababarca írta:Honnan tudjuk hogy jövőre hova akar menni majd?
Bocsi de én nem hiszek ebben a barcas vagyok oda megyek, realos vagyok odamegyek dologban.
Akkor Isco itt butítana nálunk, MBappé meg a realnal lenne már.
He nem hozzuk, szerintem mindegy neki hova megy, de a BM nem fog olyan pénzeket lerakni érte, mint a PSG vagy a City fog, ha hoz egy jobb szezont ismét.csababarca írta:Honnan tudjuk hogy jövőre hova akar menni majd?
Bocsi de én nem hiszek ebben a barcas vagyok oda megyek, realos vagyok odamegyek dologban.
Akkor Isco itt butítana nálunk, MBappé meg a realnal lenne már.
Minden játékosnak az az álmai csapat ahol a legtöbb pénzt kapja illetve ahol a legnagyobb az esély a bl-re ! Nézd meg Mbappét neki is a real az álma mégis úgy néz ki hogy a psg-be megy, vagy ott van még Verratti is akiről anno a bátyja nyilatkozta hogy neki meg a juve az álma aztán ő is a psg-be igazolt !palesz77 írta: Annyi a különbség, hogy Dembélének nem a BM az álma, őszintén kétlem, hogy odamegy majd. De ha megy is, akkor se 30-ért, vele kaszálni fognak szerintem - remélhetőleg még idén.
Honnan tudjuk hogy jövőre hova akar menni majd?rikko írta:Azért itt hozzá kell tenni, hogy ők oda is akartak menni, Hummels ugye Bayernes nevelés Lewa lejáró szerződéssel kullogott oda. Götze meg már vissza is ment Dortmundba....csababarca írta: Hummels, Lewa, Goetze, akik hirtelen eszembe jutnak a bvb->bm vonalon.
Dembele kicsit más eset.
Nem fogják hozni. Ha elakarták volna adni nekünk, már megteheték volna.Samper írta:Ha nem hozzák el Dembelét (más nagy név már nem fér bele az időbe) lincshangulat lesz. Ezt Paulinho példáján megtanulhatták.