Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
nah basszus h a tudom h borász vagy rád tukmálom a préstNormandia írta:Jó nagy marha a pali, én 20-ért adtam volna neki.MQuCsabi írta:Így kell ezt gördülékenyen lezavarni kérem. HIdeg maradtál, és még ő örült neki, hogy adhatott érte ennyit.![]()
Mivel a családba senki sem issza a bort ( még jó, hogy a szakmám borász ) ezért minden éven szőlőpálinkát főzetek a termésből.

Jó nagy marha a pali, én 20-ért adtam volna neki.MQuCsabi írta:Így kell ezt gördülékenyen lezavarni kérem. HIdeg maradtál, és még ő örült neki, hogy adhatott érte ennyit.![]()
A kövi elnök simán kampányolhatna veled a sportigazgatói posztra.visca el barca írta:breaking news:PCsabi írta:Akkor már csak órák kérdése az üzlet?
the szőlőprés was officialy sold today morning at 7:45. transfer fee 40000 HUF, no variables. szőlőprés signed a lifetime contract, no relelase clause or buy-back option [elmundoVEB]
breaking news:PCsabi írta:Akkor már csak órák kérdése az üzlet?

20+változó lesz abból, valami olyasmi feltételekkel hogy ha 25 év múlva is működik, akkor megkapod a maradék 20-at...visca el barca írta:korrekt palinak tűnt, nem hinném h nagyon földhöz vágja az összeg.... ha meg nem viszi el, rohadjon megrecrea írta:Várjál, a 40 az akkor lesz 40, mikor a kezedben lesz a pénz...ilyen ígéretek alapján nekem már két budai lakásom lenne, nemhogy két garázsomveszek 10-15 zsák irsait a szomszédtól és elkészítem életem első borát
korrekt palinak tűnt, nem hinném h nagyon földhöz vágja az összeg.... ha meg nem viszi el, rohadjon megrecrea írta:Várjál, a 40 az akkor lesz 40, mikor a kezedben lesz a pénz...ilyen ígéretek alapján nekem már két budai lakásom lenne, nemhogy két garázsom

Tim írta:Ó, te burzsujvisca el barca írta:..van két garázsom,Bezzeg nekünk egy nyavalyás bicikli tároló sincs a házban!
Valamiért erről a sztoriról az öreg "Kétfészeres" Jackson jutott eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=ludLp_STGmU

Ó, te burzsujvisca el barca írta:..van két garázsom,

nem tudom, olyat találtam ahol finalban tolta, de ott teljesen más volt az annyira nem tetszett.palesz77 írta:Hát ez valami brutál jó.Lehet tudni, hogy megnyerte-e?

Azt jelenti, amit. A két világ összeugrasztását. Előbb utóbb elfogy a bazinagy fogadjuk be, támogassuk, stb. Látszik, hogy nem lehet integrálni, vagy csak nagyon keveseket az Európai társadalmakban. Továbbra is fanatizálhatók, akár több éve is ott élő, vagy másod generációs iszlám vallású fiatalok. A jelenlegi 1 millió, egyesek szerint 2, menekült jelenléte Európában hosszútávra biztosítja az "alapanyagot" a fundamentalista iszlám terrorszervezeteknek. Mielőtt nekem esnének a liberális szócsövek, nem állítottam, hogy mindegyikük terrorista jelölt, de azt igen, hogy ennyi emberből jelentős mennyiséü fanatizálható lesz majd.Nero. írta:Ez pontosan mit jelent? Csak mert a legutobbi terrortámadásnál is írták páran de senki nem válaszolt.ultrasur írta:Hamarosan el fog fogyni a türelem....
Az elhunytak nyugodjanak békében, a sérültekre pedig vigyázzon a Jóisten!
Nehéz feldolgozni hogy milyen elmebeteg "emberek" vannak...
A felsőbb vezetők a legnagyobb hibásak, akik megadják a semmire a sokat, utána jöhetnek ők.Tivornya írta:Remekül megmondtad a való életet, de te is csak körülírod a probléma fő forrását, ami tulajdonképpen a kufárok jelenléte!zola8787 írta:[
Remekül megmondtad a való életet, de te is csak körülírod a probléma fő forrását, ami tulajdonképpen a kufárok jelenléte!zola8787 írta:[