Én már nagyon várom,hogy vége legyen ennek az átigazolási szezonnak,bármi is lesz a végén. Ez egy tragikomédia a média és a vezetőség részéről is. Megtudom érteni azt is,hogy mindenki a Barca-t akarja lehúzni 1,5-2x-es árral és azt is megértem,hogy ebbe mi nem megyünk bele. A fő bűnös a vezetőség ez tiszta sor mindenki elött. Be kellett volna előzni az igazolásokkal még Neymar eladása elött. Nem megyünk úgy piacra vásárolni és alkudozni,ha belépéskor bemondja a hangos,hogy ki vagyunk tömve zsetonnal.
Én most már azzal is elégedett lennék, ha sikerülne Seri-t leigazolni (ígéretesnek tűnik), illetve letisztulna a keret és akire nem számít Ernő bá az menne.
Ha tényleg a BVB bemutat,akkor oldjuk meg valahogy saját házon belül a bal oldali támadó szerepét. Vannak alternatívák, vagy uccsó nap hozzuk el Muniain-t!
Az biztos, hogy a csapatnak továbbra is szorítok, elvárásaim nem lesznek, nagyobb érdeklődéssel fogok leülni a tv elé a kis- és közép spanyol csapatok elleni meccsek esetén, mert papíron gyengültünk.
Aztán remélem az év végén meglepődök! Pozitívan!