Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Sztem Agüero messze a legtúlértékeltebb csatár egész Európában. Olyan kiszolgálás és társak mellett, amiben neki volt része az elmúlt években, egyáltalán nem számít kiugró adatnak az az évi 20-25 gól. A nagy meccseken ellenben 90%-ban betlizett az egész karrierje során, legalábbis ami a Cityt és a válogatottat illeti.palesz77 írta:...
Ezt őszintén kétlem. Alapból elég türelmesek a Citynél azért, de Pep miatt meg kb az egész klubot átalakították, utánpótlás, Txiki, stbstb. Pepre készülnek már 2012 óta, nem fogják kirúgni ilyen hamar szerintem, és a nyilatkozatok alapján itt ő is hosszabb távra tervez építeni.hdavid írta:Guardiola jöhet vissza, így a telet se fogja megérni
Kíváncsi leszek Mendyre és Silvára, szerintem jól döntött Pep, hogy 4-3-3-at próbálja inkább.palesz77 írta:Na, Pep visszaáll 433-ra ha minden igaz ma:
Ederson; Danilo, Kompany, Otamendi, Mendy; D. Silva, Fernandinho, De Bruyne; B. Silva, G. Jesus, Sterling

Szerintem nem, most már bejön a BL is nekik, a keretük meg nem lett sokkal mélyebb - ha az lett egyáltalán. Mellé Maticot is elvesztették, aki az ész volt az alapból se túl kreatív középpályájukon.Bob_Marley írta:Szerintem a CHelsea továbbra is a legnagyobb favorit.
De hülye vagyok, hát megnyerték az EL-t tavaly.. Huppsz.Messias2 írta:Kizárták őket, vagy mi?

Kizárták őket, vagy mi?palesz77 írta: BL se fog bekavarni náluk..
Danilo játszott ott az egész felkészülés alatt.csababarca írta:kik azok a balhátvédek? Mendy és a másik?
érdekes ez a 3-5-2, ezekkel az emberekkel nem ezt játszatnám, de ő tudja.
Danilot sztem oda vette, vagy legalábbis eddig ott jatszott minden meccsen. Úgye Ő tud mind a 2 oldalon játszani.csababarca írta:
kik azok a balhátvédek? Mendy és a másik?
érdekes ez a 3-5-2, ezekkel az emberekkel nem ezt játszatnám, de ő tudja.

kik azok a balhátvédek? Mendy és a másik?pezZy írta:Pep vett 2 balhátvédet, de ő inkább szegény Sanét játszatja bal futóként.. Érdekes, mert nem védekezésben a legjobb...

Nagyon nyomott a Toti, első félidőben eléggé benne volt az egyenlítés, másodikra inkább meddő fölénnyé vált, szögletek, szabadok jöttek, de nagy ziccerre nem emlékszem. Eriksent kivették kegyetlenül.looka írta:Nem láttam sajnos a meccset, szóval javítsatok ki, ha tévednék, de a statisztika alapján a Chelsea "lehozta" 2 kaput eltaláló lövéssel, 32%-os labdabirtoklással a meccset.
Nyertek, 1-2.
Nagyon remélem, hogy ez a nulla kevés lesz idén a bajnoki címre, és az ég óvjon minket, hogy a BL-ben esetleg összekerüljünk ezzel a gárdával...
Pedritónak meg elég éles váltás lehet a barcelonai évek után beülni a buszba...
Pirosat kapott az első fordulóban.S.Agüero írta:Tele van csúcsnégerekkel.Cesc-vel mi van amúgy?

Eredmények.com szerint sárga lapos eltiltás. Gondolom előző szezonról maradtak lapjai, kétlem, hogy most gyűlt neki össze az ötS.Agüero írta:Tele van csúcsnégerekkel.Cesc-vel mi van amúgy?
Én bízom abban hogy az MU végre mutat magából valamit. A bajnokságnak de legfőképp a Bajnokok ligájának tenne nagyon jót egy erős United. De egy jó Chelsea is sok szép percet tud okozni a BL-ben. Jövőre talán màr egyik Milánói csapat is vissza tud majd térni. De ez már off.LG írta:Most kevésbé volt meggyőző a MU, de a végére megint bedurvultak. Martial megint jól szállt be, de Rashford is jól játszott, amíg a pályán volt, nagy harc lehet kettejük között a kezdőtagságért idén.
A gólkirályi címért is nagy harc lehet, Kane, Agüero, Moratata, Lukaku, Lacazette mind elég gólerős játékosok. Utóbbi három jól is kezdett az új csapatban.