AG no, a többi nem érdekelBob_Marley írta:Seri yes, Dembele no

AG no, a többi nem érdekelBob_Marley írta:Seri yes, Dembele no
már csak órák kérdése és kiderülS.Agüero írta:Szerintetek ha jön Seri és Dembélé, akkor végleg lemondunk a brazilról, vagy ennek a két igazolásnak nincs semmi köze hozzá?!
nem leszek népszerű, de iniestát már leépíteném. arra felépíteni egy rendszert, hogy majd ő játszik már nem lehet.westerngom írta:bazi nagy lyuk fog ott tátongani a csapatban, ha Ini lesérül, bár ha egészséges és játszik, akkor sem bírná egy teljes szezon minden meccsét!
visca el barca írta:Seri's environment assures that the €40m clause has not expired. If Barça pay it, Seri is joining. [@HelenaCondis]
Dembélé is really close to joining Barça. Fee: €100m + €30m variables. [md]
The agreement with Seri is 100% completed. Clubs must now negotiate, Nice wants €40m. [@albert_roge]![]()
Sztem igen, nem véletlen vettük elő újra ezt a Serit. Egyébként, ha ők jönnek, akkor égető szükség nincs is a brazilra (főleg nem 130-ért), feltételezvén, h a két új középpályás bejön.S.Agüero írta:Szerintetek ha jön Seri és Dembélé, akkor végleg lemondunk a brazilról, vagy ennek a két igazolásnak nincs semmi köze hozzá?!
halistennek', a bellerin helyet semedo igazolas mellett ez a legjobb dolog, amit robertek csinaltak a jelenlegi atigazolasi szezonban. hogy csakis dembelere alltak ra neymar utan, nem pedig valami felmegoldasra.Nervo írta:Azért az szomorú, hogy Dybalát még meg sem próbálta Robert leigazolni. Inkább megy ez a hetek óta tartó cirkusz Dembelével, gratula nekik érte.
Remélem tényleg akkora Barca drukker, mint amekkorának a katalán sajtó beállítja, különben lehet mi is látunk valami hasonló műsort 3-4 év múlva tőle..visca el barca írta:ez már "régi" hír. gondolom akkor is enyire haragudtak rá, mikor épp a rennesnél sztrájkolt h dortmundba mehessen
ez már "régi" hír. gondolom akkor is enyire haragudtak rá, mikor épp a rennesnél sztrájkolt h dortmundba mehessenMessiNeymarSuarez írta:Ousmane rendes srác, ettől függetlenül nem tehet ilyet. Két lehetőség van.
Coutinho knows that Barça won't let him down. Both Barça and the player are fully confident in closing the deal in the coming days. [sport]Gareth Tello írta:Coutinho távolodik a Barçától...
visca el barca írta:Jean-Michaël Seri is OK with Barça for a 4-year contract. The negotiations with Nice are expected to start today. [l'equipe]
André Gomes could leave Barça if Seri becomes a Barça player. Juventus are extremely interested in him. [md via tuttosport]
Barça are likely to set his starting price at €45m, an amount that would allow Barça to recover the investment made to sign Gomes. [md]
ezt nem nagyon értem, akkor ezek szerint eladnánk?
Tuti csak a mézesmadzagot húzzák el előttünk, és marad aztán. Ne éljétek bele magatok, nagyobb lesz a csalódás!visca el barca írta:Barça are likely to set his starting price at €45m, an amount that would allow Barça to recover the investment made to sign Gomes. [md]
AG helyett dombi tibi is jobb lenne. vagy egy féllábú papagáj. bárkipep71 írta:Seri , AG csere azért jó lenne
űgy túnik Valverde látja, hogy egy nulla , ellentétben LE-vel..Seri , AG csere azért jó lennevisca el barca írta:Jean-Michaël Seri is OK with Barça for a 4-year contract. The negotiations with Nice are expected to start today. [l'equipe]
André Gomes could leave Barça if Seri becomes a Barça player. Juventus are extremely interested in him. [md via tuttosport]
Barça are likely to set his starting price at €45m, an amount that would allow Barça to recover the investment made to sign Gomes. [md]
Úgy néz ki igen.visca el barca írta:
Na ez az, amiben nem vagyok biztos. Mindkettőjük szerződéshosszabbítása tengeri kígyó volt és nem zárult megkötött szerződéssel. Nem tudjuk, miről szólt a huzavona, de kettőjük részéről nem lett volna értelme a húzódozásnak, ha fel sem merül a távozás, mint alternatíva. Neymar ügyében bebizonyosodott, hogy ha valamit mi nem tudunk elképzelni, attól az még valósággá válhat, sőt hosszabb előzménye is volt.Chino írta: Amikor már Messi és Iniesta is a távozás gondolatával foglalkozik úgy, hogy a tavalyi szezon végén még eszükbe sem jutott ilyesmi, ráadásul mindkettő klublegenda.
.