Zozzy 5 írta:ez a Semedo gyerek bazijó vétel volt. magas, erős, gyors, technikás és nagyon motivált. ez a poszt szerintem egyértelműen az övé.
Robi egy kincs nálam. top 3 világklasszis középpályás nem lesz valszeg soha, de amilyen alázattal, pofázás nélkül ez a gyerek minden meccsen felszántja a pályát, az brutális. mellé még labdabiztos és kreatív is. tegnap kifejezetten jól állt neki ez az egész pályán letámadó középpályás szerep. egy passzhatékonyságot dobna vki? én nem emlékszek rossz passzára konkrétan.
Deulofeu volt még nagyon szimpi. ahhoz képest h róla az él a köztudatban hogy a nagypofájú önző gyerek, tegnap egy hang és grimasz nélkül ment mint a golyó, adta a gólpasszokat. sosem ragadt nála feleslegesen a labda, egyáltalán nem volt önző. azt érzem nála h nagyon megbecsüli a visszakerülését, B opciónak tökéletes lesz, hosszútávon azért a kezdőbe kevés lenne.
amúgy jó meccs volt, tetszik h Valverde kísérletezget. de azért erőfelmérőnek nem mondanám a tegnapit.
Igen, nem játszottunk valami jól, hát a védelembe középre kell még valaki az látszik, Semedo mögé se ártana még egy igazi jobbhátvéd.
Középpályán Roberto, Rakitic, Iniesta, Busquet, négyes lehet az erőltetett, hozzájuk még Vidal, Rafinha és meg kell nézni Paul-t bár nem hiszem, hogy használt vesszük.
Elől nem tudom, hogy fogunk felállni, sok minden múlik azon, hogy jön-e Dembele.
Deulofeu jó volt.
Ami nem tetszett az a játékunk, hogy lelassult a támadás, gyorsan hoztuk ki a labdát kontrát, de félpályánál leálltunk, ha ezen tudunk javítani, akkor nincs gond.
Valverde nem egy ideges kiabálós típus. Inkább olyan magába forduló. Meglátjuk. Jobban sikerült a bemutatkozása, mint amit vártam.