Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy az öreg bölcsek mondják, a foci ciklusokból áll, most már az nem volt jó, hogy Messi és Suárez is középen vannak, Leo meg már nem lesz jobbszélső szerintem soha. Lehet most megint az hozná meg a sikereket, hogy Leo visszajön középre, Laller meg ki jobban a szélre. Mondjuk manapság nehezen tudnám elképzelni, de a Poolos énjével pl tökéletesen működhetne ez.. Valahogy elő kéne csalogatni magából.LG írta:Luchonál pont azt hozta meg a sikert, hogy lett igazi 9-sünk Suarez személyében, ő meg jobbszélső lett, ahol a leghasznosabb. Most akkor lépjünk vissza ugyanoda, ahonnan egyszer eljöttünk, mert nem volt jó? Suarez miatt el kell vetni ezt a lehetőséget, inkább a jobbszélre kéne visszamennie.
adom, de ehhez kellene a kp-ra valami kreatív emberke, aki mer és nyer is 1v1eket, képes átjátszani a vonalakat középen. szerintem.LG írta:a jobbszélre kéne visszamennie.
Kezd beteges lenni ez a Rakitic fikázás nálad. Abszolút rendben volt a játéka, nézd meg statjait. Vagy mit kellett volna csinálni, 3 gólpasszt adni és két gólt lőni?Rakitic megint olyat alkotott, amit nem lesz nehéz felülmúlni.
Luchonál pont azt hozta meg a sikert, hogy lett igazi 9-sünk Suarez személyében, ő meg jobbszélső lett, ahol a leghasznosabb. Most akkor lépjünk vissza ugyanoda, ahonnan egyszer eljöttünk, mert nem volt jó? Suarez miatt el kell vetni ezt a lehetőséget, inkább a jobbszélre kéne visszamennie.Valverde: "I wanted Leo to act as a 9 or a false 9, knowing his tendency to organise the attacking game, it was a good choice."
Valóban jó döntés volt visszarakni hamis 9-be.
Kérdés, hogy Suárez visszatérésével is ezt fogja-e alkalmazni Ernő. Én örülnék, ha 9-sbe játszatná Messit, mert a labda nélküli mozgása, főleg letámadásnál, hagy kívánni valót az argentinnak, 9-sbe viszont el lehet "bújtatni". Egyetlen problémám ezzel, hogy Suárezt nem tudom elképzelni Villa szerepben, túl lassú , és ügyetlen hozzá, ő csak a kapu előtt érzi jól magát.
Rakitic megint olyat alkotott, amit nem lesz nehéz felülmúlni.nemespatro írta:Kövezzetek meg de ebbe a mai játékunkba szerintem teljesen bele illik Paulinho. Ő az én olvasatomban egy brusztolós hajtós sokat ütköző és sokat futó játékos. A mai focinkba teljesen beleillene. Kérdés hogy továbbra is ezt játszuk-e és hogy komolyabb csapatok ellen mennyire visz minket sikerre ez a taktika.
Nálam a mai meccs ember egyértelműen SR. De Semedo is nagyot játszott.
Nem, mert baloldalt tavaly Neymar legalább alkotott valamit, most már ő sincs, szóval baloldalosak se leszünk mert nem igazán lesz támadásunk...S.Agüero írta:Ha marad a 4-3-3 az igazolások után is, megint ugyanolyan féloldalasak leszünk, mint tavaly voltunk...
S.Agüero írta:Ha marad a 4-3-3 az igazolások után is, megint ugyanolyan féloldalasak leszünk, mint tavaly voltunk...