ezt a cigánykodást amit ezek bemutatnak

A jelent nézve nem, de a jövőt nézve könnyen lehet. (Bár aztán ki tudja, lehet Neymar 28 évesen már kiégett volna itt, és ugyanúgy Messi és Neymar nélkül maradtunk volna ,de ez lehet csak önvígasztalás)recrea írta:Túl népszerű nem leszek, de összeségében ésszerűbb lett volna Messit eladni 300-ért, mint Neymart 222-ért.
Akkor minek a pénz, ha nem MOST erősödünk? Áldozzunk be egy-két szezont azért, mert kell a pénz? Minek építünk stadiont, ha közben lezülleszti a vezetőség a klubot? Hogy majd 3-4-5 év múlva TALÁN újra a csúcson leszünk, és addig meg mi lesz?Bob_Marley írta:Ha nem most erősödünk akkor erősödünk máskor
Ne aggódj, még mindkettő összejöhet. Én sem leszek ezzel népszerű, de bármekkora is a szerelem Messi és a Barca között, a világ legjobb játékosa valószínűleg nem úgy képzelte el a zenitjét, hogy a Barcát Eibarokkal, Alavésekkel szemben tartja meccsben, mert az impotens vezetőség a vagonnyi lóvénk ellenére egyszerűen képtelen mellé jó játékosokat igazolni.recrea írta:Túl népszerű nem leszek, de összeségében ésszerűbb lett volna Messit eladni 300-ért, mint Neymart 222-ért.
Édes istenem, add, hogy ez igaz legyen. Nem elég, hogy brutálisan megerősödne a keret Gomes távozásával, de még egy lehetséges riválisunkat is gyengítenénk vele.visca el barca írta:Barcelona have opened the door to a possible loan for Gomes and have given him the green light to leave for Juventus. [tmw]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jean Michaël Seri's agent is in Barcelona today as the Ivorian midfielder closes in on a €40m move from Nice. [@ed_aarons]
Úgy látszik észbe kap a vezetőség. Jobb lett volna, ha ezt Paulinho előtt teszik meg.visca el barca írta:Barcelona have opened the door to a possible loan for Gomes and have given him the green light to leave for Juventus. [tmw]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jean Michaël Seri's agent is in Barcelona today as the Ivorian midfielder closes in on a €40m move from Nice. [@ed_aarons]
Ha nem most erősödünk akkor erősödünk máskor, sokan itt kiröhögnek pénzügyi dolgokat tegyék így. Én nem tudok annyira mosolyogni mikor van egy mennyi 200 millió körüli adósságunk meg stadiont kéne csinálni. Vagy nem tudjuk a pénzt értékelni vagy nem tudom. 300 millió óriási összeg, még érzékeltetni sem lehet.palesz77 írta:Pont mint Neymarnál ugye, milyen jól erősödni tudtunk az érte kapott pénzből..Bob_Marley írta: Ingyen nyilván nem, de ez akkora pénz.
Messit amúgy nem hiszem el, de ha igaz lenne, és aláírna oda, akkor benne elég nagyot csalódnék. Neymartól vártam ezt, tőle nem.
Pont mint Neymarnál ugye, milyen jól erősödni tudtunk az érte kapott pénzből..Bob_Marley írta: Ingyen nyilván nem, de ez akkora pénz.
Szentimentalizmusból nem lehet megélni.visca el barca írta:Még Bobot megvárom, hogy elmagyarázza miért lesz ez nekünk jóS.Agüero írta:Adjuk el ingyen, tett annyit a klubért.
visca el barca írta:300 millából pont kijönne hulk meg kaká
Még Bobot megvárom, hogy elmagyarázza miért lesz ez nekünk jóS.Agüero írta:Adjuk el ingyen, tett annyit a klubért.
Szerintem adjuk el. Mert hát "Més que un club", nem a játékosok a lényegek. Bartóék jöhetnek majd hogy 1 éven belül hoztak 522 milliót meg végre nincs csődben a klub. Hullámvölgyek voltak, lesznek de a klub örökvisca el barca írta:Manchester City are ready to pay Messi's €300m release clause. (egy francia sportujsagiro+kommentátor tweetje)
Én anno azt gondoltam, h Pep rögtön rápróbál, ahogy leül a City kispadra. Biztos vagyok benne, h tartják a kapcsolatot.visca el barca írta:Manchester City are ready to pay Messi's €300m release clause. (egy francia sportujsagiro+kommentátor tweetje)
Nem akarok kötekedni , de mond már meg nekem légy szíves, hogy mitől jobb Dembélé mint ők?? És az hogy nagy tehetség meg fiatal az nem számít, mert nekünk jelenleg a legjobb opciók kellenek és nem a jövő nagy reménységei !S.Agüero írta:Azért ne legyen már a Costa-Bernardeschi páros egy szinten Dembélével...