Nero. írta:A Stegenes résszel egyet értek es orulok hogy egyre több embernek tűnik fel hogy ot lekéne cserélni, de én nem Cillessenre mert neki is volt egy-két nagyon érdekes manővere.
Én a ligából hoznék egy rutinos kapust (Alves, Asenjo, Varas stb.). Bravo és Navas esetében láthattuk hogy ezekkel a palikkal nem lehet mellé lőni.
A német meg nem fog arra a szintre jutni soha, amiről itt egyesek álmodoznak. Nem rossz kapus nem azt mondom, de nagyon sok gólt kap és ezt nem lehet csak a védelemre fogni.
Félig-meddig off ugyan, meg már sokszor lefutott körök, és nem is akartam írni először, de Varas, Alves meg Asenjo a szint?

Első kettő totál bravúrkapus, ami annak tükrében, hogy Valdést sem kedveled/kedvelted, érdekes számomra, miért felelne meg jobban a mostaniaknál. Lábbal egyik sem éppen ügyes, de ez csak ráadás. Abszolút nem értek veled egyet. Persze, láthatjuk másképpen a dolgokat, de úgy érzem, ez nálad hasonló fóbia Stegennél, mint Suáreznél.
Nem tudom, milyen szintről álmodoznak/álmodozunk, de szerintem te épp annyira nem tudod megmondani, hol tart majd öt év múlva, mint én. Persze, nekem már most is megfelel a teljesítménye.