Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OGC Nice president: "There's no release clause. Price for him is €40m." [SER]palesz77 írta:Nincs is hivatalos 40 milliós kivásárlási ára amúgy, franciáknál nem lehet megadni én úgy tudom. Csak valami "gentleman agreement" van ha minden igaz, szóval itt is lehet még kavarás..
delelötti hir, este már nem hirvinszentvega írta:https://twitter.com/barcaspiral/status/ ... 7393396736
Mennyire hiteles, kérdéses..
palesz77 írta:Nézd meg még egyszer milyen összeget írtál, azért írtam csak.MessiNeymarSuarez írta:palesz77:
A józan észt nézve nem ér meg, mint ahogy egy játékos sem, de a mai világban ahol így elszálltak az árak, és 16 évesekért dobálnak 50 milliókat, teljesen más tészta.Pár nullával alálőtted az ajánlatunkat.
Nem azt mondtam, hogy le kell igazolni, hanem példa akart lenni, hogy mennyi tehetség van a franciáknál. És ne egy meccsből induljunk ki, leginkább felkapottak között van most a Ligue 1-ben, kiválóan kezdte a szezont, ma még csak gólig jutott. Vagy akkor a Videoton az egész Ligue 1 felett áll, adná az ég hogy ilyen jó legyen az NB1Rivaldo11 írta:Azért ne komolytalankodjunk. A Videoton ellen is kevés volt. Persze biztos olcsó lenne.Bob_Marley írta:Malcom gyereket is érdemes nézni most a Bordeaux meccsen pl.
Most komolyan, ennél a hasonlatnál többre tartalak, Bob...Bob_Marley írta:Annyi nagylelkű ember van itt, van eladó mosógépem odaadom 300 ezerért baráti áron.![]()
A nem üzlet még mindig jobb mint a rossz üzlet.
Dembelét jónak tartom, de bízom benne van a lábunk között és nem mentünk bele őrült összegbe.
Nézd meg még egyszer milyen összeget írtál, azért írtam csak.MessiNeymarSuarez írta:palesz77:
A józan észt nézve nem ér meg, mint ahogy egy játékos sem, de a mai világban ahol így elszálltak az árak, és 16 évesekért dobálnak 50 milliókat, teljesen más tészta.
Holnap? Órákon belül.S.Agüero írta:Végre valami jó hír. Holnap hivatalos lesz.
Rivaldo11 írta:Már nem engedhetjük meg magunknak, hogy nagyon alkudozzunk. 300 milla Coutinho és Dembélé? Már nem számít, a versenyképességünk a tét. Kitörölhetjük a pénzünkkel, ha a pályán Dölöfukat, meg André Gomeseket kell nézni. Mellesleg Messi, Ini, s a többiek sem érdemli meg, hogy ilyen arcokkal égesse őket a vezetőség. Csapat kell, minőség kell, ez pedig pénzbe kerül.
Nincs gáz. Elúszott a presztizsünk - fizetni kell és továbbmenni.Bob_Marley írta:Ezt megertem, de szerintem sokkal gázabb ha beadjuk a derekunkat.