2017.08.18. 14:29:27
Nem az elmult 12-13 evre gondoltam amikor azt irtam, hogy masik klubban eredmenyesebb lehetne. A jelenre gondoltam, hogyha most elmenne egy olyan csapatba ahol nem hozza nem ertok ulnek az elnoksegben, es ahol van minosegi jatekos kozeppalyara. Mondjak csapatokat? Jelen allas szerint Bayern, PSG duoban biztos vagyok, hogy eredmenyesebb lehetne ebben a szezonban. (Egyebkent igaz rosszul fogalmaztam az elozo hsz-ben, mert nem irtam oda azt hogy jovoben)
Viszont ha csak a multat nezzuk, amiutan elment Pep, es Villanova megbetegedett, azutan masfel evig megvoltunk love. Tata idehozatala is megkerdojelezheto dontes volt finoman szolva. Nem tudom mit vartak tole. Aztan a tavalyi szezonban megint Messi szervezesen mult minden a kp-n, es verbeli jobbhatvedunk sem volt. (Mondjuk ez nem feltetlen a vezetoseg hibaja)
Erre jelen allas szerint megint az van, hogy van ket het igazolni, de Neymar potlasara sem jott senki, se kozeppalyara. Mert nem hinnem, hogy Paulinho lesz a megvaltas oda. Es igen, jelenleg ugy nez ki, hogy ez a szezon is kuka, es mar O is csak idosebb lesz. Egyszer Messi is visszaesik majd, es meg a jo evei mehetnek igy a kukaba erzesem szerint.
LG: Abban igazad van, hogy O rengeteget koszonhet a klubnak, es epp ezert nem fog elmenni szerintem egy masik europai klubba soha. De attol meg az igaz m, hogy mashol eredmenyesebb lehetne a szezonban jelen allas szerint. (Nem csak golokra ertem). Van 300 millio igazolni, akkor illene most is tamogatast hozni neki.