Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Palmeiras vezetőség tagadCestus írta:https://twitter.com/BarcaSpiral/status/ ... 5124013056
Elvileg Yerry Mina játékjogát megvennénk/megvettük, januárban csatlakozik (jelenleg sérült). Jó igazolásnak tűnik, olcsón hozzuk, stabil kezdő a kolumbiai válogatottban, és kb. akkora a srác, mint Piqué. Azt olvastam róla, hogy szögleteknél nagyon veszélyes is (persze a magassága meg is van).
Mondanám, hogy nem, de miután Verratti alternatívája Paulinho volt, így nem vagyok benne biztos, hogy a teljesen más profil számít valamit Robertéknek.. De azért remélem nem úgy van ahogy mondod.LG írta:Szerintem ő Coutinho helyett érkezne.
Szerintem ő Coutinho helyett érkezne.palesz77 írta:Seriről eredetileg annyit írtak csak, hogy felmerült mint opció, őszintén kétlem, hogy ő is érkezne. Azért is amit mondtatok, hogy ahhoz vagy 4 embernek menni kéne legalább.
Cserepadra jo de egy Barca kezdobe nem eleg pengesebb fin eszesebb teknikasabb jatekos kell a kozeppalyararikko írta:bingyo24 írta:Rakitic,S Roberto,A Gomes, csiga lassuak fejben nem ide valok meg kene probalni sajat nevelesket eroltetni fiatalokat azokban van bizonyitasi vagy es motivacio es ero !En bedobnam a mely vizbe Cucurellat,Palenciat,Marlont,Alenat,Cardonat,Tarint,Sampert!
Robival mi a gondod? Ha ő fejben lassú ,akkor mindeki az .... Ne csináljuk már.
bingyo24 írta:Rakitic,S Roberto,A Gomes, csiga lassuak fejben nem ide valok meg kene probalni sajat nevelesket eroltetni fiatalokat azokban van bizonyitasi vagy es motivacio es ero !En bedobnam a mely vizbe Cucurellat,Palenciat,Marlont,Alenat,Cardonat,Tarint,Sampert!
Selejtezők nem számítanak, ezért Coutinho is játszhatott volna nyugodtan.BarcafanTomee írta:Seri játszott a Napoli ellen tegnap, szóval ha eligazol más csapatban már nem játszhat a nemzetközi porondon. Ilyen játékost meg tuti nem veszünk.
Vagy a selejtezőkre nem vonatkozik? Max akkor lenne még ertelme, ha tavasszal már tudnánk nevezni. Persze addig el is kell jutni.
jelenleg a hírek szerint napok óta nem veszekedik senki senkivel...MessiNeymarSuarez írta:10-20 milliókon veszekednek azóta is a hírek szerint, mikor mindkét játékos szeretne jönni
Én már ezt hajtom egy hónapja, akkor megkaptam részben jogosan hogy még csak július vége, augusztus legeleje van, de azóta a helyzet változatlanKubla9 írta:Kövezzetek meg de én elkönyveltem magamban hogy senkit se fogunk igazolni Paulinhon kívül.
Fogunk mi még, csak nem azokat akiket várunk. Biztos van olyan csapat, aki megszabadulna 50 millióért a 30 éves támadójától, védőjétől, középpályásától és pont ilyet keresünk.Kubla9 írta:Kövezzetek meg de én elkönyveltem magamban hogy senkit se fogunk igazolni Paulinhon kívül.
Ehhez annyit hozzátennék, hogy tudtommal az afrikai játékosok (meg karibi-és csendes-óceáni térségből érkezők) valami EU-val kötött egyezmény miatt EU-s helyre jönnek, amit itt is írnak: https://en.wikipedia.org/wiki/La_Liga#E ... EU_players" target="_blankvisca el barca írta:állítólag minat is hoznánk már idén. ráadásul ő is meg seri is non-eu-s player, szóval nem tudom igaz e vmelyik...
végül is tökmind1, hogy 16 vagy 17 kp-sal vágunk neki az idénynekMessias2 írta:RAC1:
Nice midfielder Jean Seri is an option for Barcelona.
Remélem, még van rá esély, hogy jön.
Ha gyorsan és határozottan cselekszünk akkor igen.Messias2 írta:RAC1:
Nice midfielder Jean Seri is an option for Barcelona.
Remélem, még van rá esély, hogy jön.