2017.08.15. 00:07:25
Csak pár sort írnék a tegnapi Cr-es szituációhoz, sokan itt majmozzátok, meg nullázzátok. Még olyan is megszólja a gólörömét, akinek Messi ugyanilyen gólöröme az avatar képe. Ezt én nem is értem, emberek mind a ketten, valószínűleg itt senki sem tudja hogy milyen katarzis egy el clásicon gólt lőni, ilyen nagy gólt mint most Ronaldoé, vagy egy olyan fontosat mint Messié tavasszal. Ráadásul mindkettő a végjátékban történt, az ellenfél stadionjában, szerintem valahol mind a kettő érthető.
Azt sem értem hogy volt itt valaki aki azon nevetett hogy biztos előretervezgeti hogy ha majd gólt lő akkor mit meg hogy.. igen ez lehet. De amikor Abidal győztes gólt szerzett a rákból való felépülése után a Bernbaeuban, és Alvessel elkezdtek gépfegyverezni, akkor az nem volt előre lebeszélve? Az spontán jött? Nektek az is tetszett, nekünk nem.
Nektek tetszett a márciusi, és számtalan felhasználó sig vagy avatar vagy userbar képe azóta is. Cr hasonlít csainált egy kicsit megspékelve és máris egy önelégült majom. Azért ez durván kettősmérce.
A kiállítást nem értem egy ilyen meccsen, nem ér pirosat vagyis második sárgát egy ilyen eset. Főleg hogy nem volt rájátszás (mint mondjuk Suareznél, hogy még 3 bukfenc, meg kiabálás, meg lent maradás) elesett, feltette a kezét, kiabált egyet és ennyi. Mutatta volna a bíró hogy nem-nem és a játék mehet tovább. És akkor lehet az utolsó 10percben, nem mennek egymások a játékosok még vagy kétszer. Az is elég vicces hogy Marcelo meg talán Umtit és Busqeuts ott kakaskodnak a ti 11 pontotoknál és a játékot meg se szakítja hogy rendet tegyen, inkább elfordul.. Ez a játékvezető nagyon nem volt felnőve a feladathoz.
Ja ées az előzővel nem Suarezt akarom bántani, volt kontakt, és eladta az esetet hogy valószínűleg Ronaldo vagy Bale vagy Benzema is tette volna. Csak ha az egyik oldalt valami tizi, akkor a másik oldalt egy hasonlóért nem adok műesésért lapot. Főleg hogy full sprintben egy Umtiti felépítésű pali dolgozik rajta, tolja, löki lefele.. Meg amúgy is már azzal hogy kinyújtva érte el a labdát már ott elvesztette picit az egyensúlyát és akkor még jött Umtiti is..