Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ez nekem is szemetszurt. De ugyanez volt a Bernabeuban is. Regen ez elkepzelhetetlen lett volna. Tudom hogy valtozik a vilag, de nekem kicsit hianyzik az a fanatizmus a fociban ami regen megfigyelheto volt.Slither írta:Nem nagyon fütty szó, de stadion fele turista volt, harmada madridista...nagyatyesz írta:Palesz tőled kérdem, mert ha jól tudom kint voltál tegnap! Nem volt fütty? Nem volt fújolás a vezetőség felé?.
Nem nagyon fütty szó, de stadion fele turista volt, harmada madridista...nagyatyesz írta:Palesz tőled kérdem, mert ha jól tudom kint voltál tegnap! Nem volt fütty? Nem volt fújolás a vezetőség felé?.
Nem hinném, hogy szüksége lenne a Dortmundnak ilyen túlfizetett, túlárazott játékosokra. Hasonló szintű játékosokat vesznek ők olcsóbban, és nekik a fizetésük is töredéke lenne.vinszentvega írta:Miért nem adnak egy egy játékost a pénz mellé, pofabefogónak?
http://www.sport-english.com/en/news/ba ... rs-6223275" target="_blank
Arda, Gomes... mindkettő ér annyit amennyi plusz bónuszt akarnak kapni a németek meg az angolok is...
Megértem, hogy nem tetszik neki.Cestus írta:Tegnap már állítólag egy socio (?) megírta, hogy SR-nek nagyon nem tetszik Paulinho idehozatala. Lehet kamu, de bőven nem elképzelhetetlen.visca el barca írta:Sergi Roberto wants to leave Barça. There is a total fracture between the player and the management. [@bcnFD]
kamunak tűnik, de azért betettem
vinszentvega írta:
Tényleg nem értem, hogy miért kell ezen hisztizni sokaknak...
Ad 1 úgy se lehet mit tenni, ha leigazolják leigazolják. Ki tudja.... lehet ebben a közegben jó fog működni? És, amúgy amit én láttam tőle, nem annyira szánalmas mint Gomes. Kőkemény kis manusz ez. Olyanokat ütközik, hogy csak lestem és legalább nem ostoba a labdához mint a portugál... Szóval...várjuk ki a végét. Ha nem jön be, akkor elővehettek!
Engem az sem érdekel, ha aranylabdát kap nálunk. Egyértelmű, hogy Barto mutyizása miatt lett leigazolva a srác. Be is válhat akár, ha csak az EL-hely lesz a cél, mindenképpen. De akkor is az elnökünk bizniszei tették lehetővé, hogy ide kerüljön.vinszentvega írta: Tényleg nem értem, hogy miért kell ezen hisztizni sokaknak...
Ad 1 úgy se lehet mit tenni, ha leigazolják leigazolják. Ki tudja.... lehet ebben a közegben jó fog működni? És, amúgy amit én láttam tőle, nem annyira szánalmas mint Gomes. Kőkemény kis manusz ez. Olyanokat ütközik, hogy csak lestem és legalább nem ostoba a labdához mint a portugál... Szóval...várjuk ki a végét. Ha nem jön be, akkor elővehettek!
Tényleg nem értem, hogy miért kell ezen hisztizni sokaknak...Messithebest írta:Paulinho![]()
![]()
ez még Gomesnél is rosszabb, hát nem hiszem el..![]()
akkor összefoglalom az elmúlt néhány napot:
- bucira ver minket a Madrid
- idehozzuk ezt a botlábút
- Dembelé és Coutinho valszeg továbbra sem fognak jönni
- Neymar leoktat mindenkit a debütáló meccsén
zseniális napok, komolyan.
vinszentvega írta:Miért nem adnak egy egy játékost a pénz mellé, pofabefogónak?
http://www.sport-english.com/en/news/ba ... rs-6223275" target="_blank
Arda, Gomes... mindkettő ér annyit amennyi plusz bónuszt akarnak kapni a németek meg az angolok is...
A pénz meg van. SR árából vettük. És még várjuk a kérőket Ardára, Gomesre, Rafinhara,Alcacerre, Denisre, Douglasra, Munirra.Subinho írta:Az lenne egy nagy fordulat, ha megvennénk 40-ért Paulinho-t 28. embernek, aztán a Dortmund és a Pool is beadná a derekát, mire a Barca vezetése közölné, hogy már nincs annyi pénz, mert elköltötték Paulinho-ra. Annyira tipikus lenne.
Így van, talán annyit megér ez a Paulinho, hogy Barto-ék eltakarodnak!!randomguy írta:Persze, hogy egy 30 éves Paulinhoért szó nélkül letesszük a kivásárlási árat, akik pedig nagyon kellenének ide azokért garaskodunk. Remélem ez volt az utolsó húzása ennek a pénzmosó brigádnak, és jövő hónapban jön Benedito kitakarítanina szemetet, amit ezek évek óta idehoztak.
Busquets, Iniesta, Rakitic, Paulinho, Roberto, Denis, Gomes, Rafinha, Arda. Van 9 középpályásunk, akik közül jó indulattal 3-ra lehet azt mondani, hogy van itt helye, a szemét viszont csak jön. Gratulálok.
#BartoOut