Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pariba elcseréltük SR-t Paulinhora.visca el barca írta:Sergi Roberto wants to leave Barça. There is a total fracture between the player and the management. [@bcnFD]
kamunak tűnik, de azért betettem
nem zörög a haraszt...visca el barca írta:Sergi Roberto wants to leave Barça. There is a total fracture between the player and the management. [@bcnFD]
Tegnap már állítólag egy socio (?) megírta, hogy SR-nek nagyon nem tetszik Paulinho idehozatala. Lehet kamu, de bőven nem elképzelhetetlen.visca el barca írta:Sergi Roberto wants to leave Barça. There is a total fracture between the player and the management. [@bcnFD]
Könyörgöm ne azon a 30 million menjen már azóta is a huza-vona, főleg hogy 40-et készülünk kiadni egy 95% eséllyel annyira használható játékosért mint Gomes....pr13 írta:Egy beIN-es újságíró szerint Dembele-ért elfogadtak 100M-t +akarnak 30-at bónuszba.
Legalábbis meglepne.Grimaldo írta:Szerintem 0,mi indoka lenne eljönni onnan ? Ő ott a király,ő keres a legjobban plusz a Chelsea is esélyes kupákra.vinszentvega írta:Ennek a Hazard-os, 120 millás igazolási hírnek van egyáltalán bármi valóság alapja? Én nem bánnám! Azért ügyes ő nagyon, főleg a jobblábas kiflik tőle..
Szerintem 0,mi indoka lenne eljönni onnan ? Ő ott a király,ő keres a legjobban plusz a Chelsea is esélyes kupákra.vinszentvega írta:Ennek a Hazard-os, 120 millás igazolási hírnek van egyáltalán bármi valóság alapja? Én nem bánnám! Azért ügyes ő nagyon, főleg a jobblábas kiflik tőle..
CR 94 millió volt.nagyatyesz írta:Tudomásom szerint 100 fölött eddig Béla, CR és Pogba volt csak
Szerintem meg nem ez a kulcs. Jöhetne max. Rakitic cseréjének, de többet nem hiszem, hogy tudna adni. Busquets nagyon kell oda. Stabil pont akivel lehet indítani a támadásokat. Főleg Neymar hiányában nagy szükség van egy ilyen emberre, aki támadásépítésnél besegít és olvassa is a játékot. Se Ini se Rakitic nem lát úgy a pályán. A gondok is ott vannak, hogy a letámadás halvány jelei sem látszottak, ami pedig a felkészülés során ment és biztató volt. Lehet ott Paulinho, ha hagyjuk hogy az ellenfél minden erőlködés nélkül építse a támadást. Ehhez egy pitbull nem megoldás, sose volt az.Barca96 írta:Ezzel nem leszek populáris, de szerintem a mi középpályánkon egy Paulinho is segíteni fog.
Emellett persze én is szükségesnek érezném főleg Dembele igazolását, de Coutinhonak is örülnék.
Olyan mértékben átjáróház a középpályánk sokszor, hogy az hihetetlen.
Paulinho egy elég jó fizikumú ütközőember, sok labdát szerezhet, ő lehetne úgymond a mi Casemirónk. Szomorú ezt így leírni, de jól jönne egy ilyen a csapatunkba.
Érkezése előtt nem kellene előre temetni, ő nyilván úgy örül ennek a lehetőségnek, mint kisgyermek a játékának, és szerintem mindent meg fog tenni a mezért.
Nem tartom kizártnak, hogy mondjuk egy hónap múlva a középpályásaink közül felfelé fog kilógni.
Az érem másik oldala, hogy ezt a Liverpool és a Dortmund is tudja, most kérhetnek még többet.El Pistolero írta:Ez a meccs arra jo volt hogy legalabb feltétel nélkül kifizetjük Cou és Dembelé àràt. (Mondjuk ha Hazard mozditható inkàbb ő)
Ebben nem lennék biztos, ez az ember búcsút intett már egyszer a legmagasabb szintnek, és elment levezetni. Simán benne van, hogy nálunk is hakni szinten veszi majd a dolgokat, egy problémás brazilról van szó.Érkezése előtt nem kellene előre temetni, ő nyilván úgy örül ennek a lehetőségnek, mint kisgyermek a játékának, és szerintem mindent meg fog tenni a mezért.
Ha nem így lesz, én nem tudom mit csinálok...El Pistolero írta:Ez a meccs arra jo volt hogy legalabb feltétel nélkül kifizetjük Cou és Dembelé àràt. (Mondjuk ha Hazard mozditható inkàbb ő)
Coutinho Iniesta helyére jönne , es nagyon kellene is......Dembele a támadó sorba!Fofana írta:Dembele és Coutinho nem a középpályára, hanem Neymar helyére jönne.Rubinho írta: Arról már külön nem beszélve hogy a középpályánk mint az elmúlt években megszokhattuk... Kegyetlen lassú... Esély sincs 1 kontrát megállítani.... Dembele, Coutinho kerül amibe kerül, hozzni kell őket.
Dembele és Coutinho nem a középpályára, hanem Neymar helyére jönne.Rubinho írta: Arról már külön nem beszélve hogy a középpályánk mint az elmúlt években megszokhattuk... Kegyetlen lassú... Esély sincs 1 kontrát megállítani.... Dembele, Coutinho kerül amibe kerül, hozzni kell őket.
Ne felejtsd el, hogy Deuért is fizetett a klub.PCsabi írta:Szóval eddig úgy állunk, hogy Neymar el, Semedo 30 millió, Paulinho 40 millió, Deu vissza, a töltelékek meg még mindig itt vannak.
L
O
L
tökéletes átigazolási időszak, csak így tovább, úgy tűnik Neymar jókor lépett le, sajnos.PCsabi írta:Szóval eddig úgy állunk, hogy Neymar el, Semedo 30 millió, Paulinho 40 millió, Deu vissza, a töltelékek meg még mindig itt vannak.
L
O
L