Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
dentomi
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:18:18

Ez a Barcelona ma is jobb mint a Real, de nekik óriási támogatásuk van: háttér , nyugalom, edző,sorolhatnám és ami a legfontosabb, nekik nem feltétlen kell igazolni, eladtak és valami ott rettenetesen jól működik, ugyan ez nálunk 00000000 . Azt gondolom, nem a csapattal van a baj, a működtető háttérrel!
Egyszer elmentem egy Fradi-Újpestl mérkőzésre, 2 hónap múlva hazaértem, csengettem az asszony kírúgott, ma sem értem miért tette!
fanbarca
Entrenador del Barça

2017.08.14. 00:17:11

Vicces nézni, hogy egyesek mennyire értenek a focihoz. Valverdénél meg mindenki jobb edzõ. Komolyan mondom, néha ijesztõek vagytok.
Nem kell még betojni, még ha jellemzõ is ez a magyar nemzetre. Nyugi, lesz még igazolás, lesz javulás.
més que un club
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.08.14. 00:16:40

Fájó volt, de vicc nélkül kicsit örülök neki. Nehogy azt gondolja a drága vezetőségünk, hogy elég ez a keret. Nagyon nem elemeznék, de egy-két gondolat...Umtiti még mindig lenyűgöz, Busi jobb, volt mint LE-nél, Messi szegény a 70. perc körül (a tizi előtt) elkezdte izomból lövöldözni az összes hozzá kerülő labdát. Szerintem kezdett tele lenni a töke. Sajnálom, mert élmény nézni, de fájó, hogy nincs kivel játszania. Végül Suarez! A srcára rá kellene pirítani, hogy ne a pofáját jártassa, leoltsa a fiatalokat, akiknek látványosan nem passzol, hanem a helyzetei töredékét lője be. Pacot sokszor bántjuk, de ennyi helyzetből ő is több gólt találna! Régen is sok ajtó ablak helyzetet kihagyott, de legalább lőtt bravúr gólokat. Olyat nem is tudom mikor láttam tőle. Vidalnak meg nagyon szurkolok, nagyon szimpi, de nem védő, azt sem tudja mit kell ott csinálni.
Amúgy grat a Reálnak. Látszik, hogy ott van minőség a padon is, nálunk még a kezdő is foghíjas!
knor
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:10:25

megint hol vannak a fiatalok?
ők miért tudnak egy asensiot beépteni mi meg senkit évek óta?
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.14. 00:08:09

miro. írta:Ezt vártam. Ti egyáltalán nem vagytok még összerakva,sok a zűrzavar a csapat körül.

Mi meg nem leszünk jóllakottak egy Barca-Real meccsen,majd egy Eibar,vagy egy Levante elleni idegenbeli meccsen fognak ezek a mentális dolgok kijönni.

perez elintézte a kamu tizit,meg a kiállítást.

Nem emlékszem hogy ki írta az átlag CR-t,remélem nézte ma. 8)
Öcsém, Paulinnyó és vesztes meccs után még belénk kell rúgni :D. Néztük volna a CR-t, de sajnos nem tartózkodott túl sokáig a pályán.

Egy Vidal-Semedo csere nagyon időszerű lett volna a félidőben, esetleg egy Dulifuli-Alcácer. Legalább Paco egy jottányival jobban érzi a kaput, mint Denis meg az új fiú.

Kontráknál valamiért nem nagyon akartunk futni, mindegy, melyik csapat vezette :D. A Real szétfutott minket, a saját kontráinkat meg megállítottuk, hogy visszarendeződött védelem ellen tologathassuk a bogyót.

Egészen hihetetlen, hogy minden pénzünk meg lenne rá, hogy befoltozzuk a keret hiányosságait, de nem. El kell verni tökkelütött gold diggerekre, mintha Bartomeu direkt szeretné meggátolni a csapatot a sikerek elérésben.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2017.08.14. 00:07:50

Igazából mit vártunk? Új edző és a kezdő illetve a konkrét csapat egyik legjobb játékosát elvesztette. Kontráknál ki fut? Hiányzik Neymar, tudtam hogy [auto_cenzúra] lesz a kezdet utána, de ez siralmas volt a végére. Nyerhettünk is volna, de annyira látszik a káosz a fejekben.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
knor
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:07:21

mess2009 írta:ennyire talán nem kellett volna megmérni bennünket :szinte minden fronton gyengébbek vagyunk,az a szomorú valóság. nem voltunk képesek egy épkézláb gyors! (kontráról álmodni sem merek) támadásra, Messi olyan hátul volt 70 percig, hogy mire felért már állt a fal.
azok a gólok nem Piquere mutatnak, hanem ahogy előre megmondtam Vidalra aki teljesen súlytalan, nem is minősíteném.
az a CR.-gól jobban fáj mint a vereség, a harmadik védhetetlen de nem szabadna hagyni ílyen szabadon lőni senkit. aztmár csak halkan mondom, hogy nekünk még egy épkézláb lövésünk sem volt.
Neymar holvagy? :mrgreen:
ua. mint eddig
dentomi
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:06:41

Jezus úr isten mi megy itt? :)
Valaki nézte normális elfogadható, nem elvakult agyament módon ezt a meccset?
Semmi baj nem volt addig, a busz is gyorsabban fordul mint Piqe, Untitit szidták , tanári focit mutatott be a világ egyik, ha nem a legjobb csapata ellen.
Valaki észrevette, Ini 35 perc tán a nevét nem hallottad, valaki észrevette duli-fuli 10 passzból 7 ellenfélnek.
Valverde a hibás? :)
valaki észrevette, ez a meccs senkit nem érdekelt komolyabban, MESSI, SUAREZ ,45 percig Sétáltak.

Azzal van a baj, Valverde kit igazolna?:) ez a meccs után, ez komoly?
Egyszer elmentem egy Fradi-Újpestl mérkőzésre, 2 hónap múlva hazaértem, csengettem az asszony kírúgott, ma sem értem miért tette!
ultrasur
Madridista

2017.08.14. 00:06:23

miro. írta:Ezt vártam. Ti egyáltalán nem vagytok még összerakva,sok a zűrzavar a csapat körül.

Mi meg nem leszünk jóllakottak egy Barca-Real meccsen,majd egy Eibar,vagy egy Levante elleni idegenbeli meccsen fognak ezek a mentális dolgok kijönni.

Hát azért nálunk is sok rémisztő dolog volt...leginkább Benzemát kellene elfelejteni egy életre...
Ez az egész meccs egy vicc volt, remélem a visszavágón egy hajtósabb, keményebb és precízebb meccset látunk (legalább a mi oldalunkról).

Szerintem Rakitic volt az egyik leggyengébb a Barcánál...
zknym
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:05:55

Messithebest írta:a mai meccs egyetlen pozitívuma hogy Ronaldo fog kapni vagy 20 meccset amiért ellökte a sporit... ja nem
A piros lapot el fogjak torolni a birot megverik, mert a lokes az keves volt, es utana ellehetetlenitik az eletben... Nem is ertem hogy merte a nagy CRt kiallitani, de tokos volt
knor
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:05:48

pep71 írta:
Andris írta:Szerintem egyaltalan nem voltak ennyivel jobbak, nekunk meg tenyle nem kulonosebben jo a jatekunk, de ez a szezon elso meccse volt, uj edzovel, es a kezdo ugye csak egy nagyot gyengult eddig.
Szerintem nincs ezzel semmi gond most, meg jol is jarunk a vereseggel tulajdonkeppen.
Edzot csereltunk, nem kell jo meccseket varnunk egy fel evig, evig minimum, ilyen egyszeru.
Kár, hogy nem látszódott, hogy edzőt cserélt a csapat, ugyanaz az lassú, mindenkit várjunk meg még visszaér az ellenfélből foci volt mint az LE éra végén. Semedo minek jött, ha Vidal-t sem tudja kiszorítani?? Egy komoly, tökös edzői húzást nem mert megcsinálni Valverde, sokkal komolyabb változtatások kellenének.
én is azt hitteü hogy lesznek változások
mess2009
Director del Fútbol

2017.08.14. 00:05:41

ennyire talán nem kellett volna megmérni bennünket :szinte minden fronton gyengébbek vagyunk,az a szomorú valóság. nem voltunk képesek egy épkézláb gyors! (kontráról álmodni sem merek) támadásra, Messi olyan hátul volt 70 percig, hogy mire felért már állt a fal.
azok a gólok nem Piquere mutatnak, hanem ahogy előre megmondtam Vidalra aki teljesen súlytalan, nem is minősíteném.
az a CR.-gól jobban fáj mint a vereség, a harmadik védhetetlen de nem szabadna hagyni ílyen szabadon lőni senkit. aztmár csak halkan mondom, hogy nekünk még egy épkézláb lövésünk sem volt.
Neymar holvagy? :mrgreen:
nemespatro
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:04:45

1. Madridi gól- Vidal sehol.. 2. Madridi gól- Vidal sehol.. 3. Madridi gól- Vidal sehol... De ez nem az ő hibája. Valverde behúzta messit középre az ő helyét kellett bejátszani Rakiticnek és Vidalnak. Fogalmatlan valverde... Látszik rajta hogy be van sz*va a kispadtól. Ittvan dolgozik azzal ami van. Szerintem még a kezdőt is a játékosok dobják össze neki. Vicc az egész. Siralmas. Szinte nézhetetlen a jcsapat játéka...
Legendinho
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:04:36

Normandia írta:
Kubla9 írta:Hát ez csúnya verés volt.Egy percig sem voltunk partiban a madriddal.
Ez igy hülyeség már ne is haragudj. Az egyenlítés után simán hozhattuk volna a meccset, csak még nem mennek be a helyzetek. Majd befognak.
Persze... Jobbak is voltunk, nem? :) A Real kb félgőzzel lötyögött 60 percig, aztán megnyomtak 10 percet és helyre is lettünk gyors téve... Ez abszolút reális eredmény volt, már az elején látszott, hogy ma nem vagyunk 1 szinten.
Bartomeu, OUT NOW!
Nero.
Llegenda del Barça

2017.08.14. 00:03:49

Ha elkezdünk a United-vonalon mozogni hogy "semmi gond, most építkezünk, idő kell, legyünk türelemmel, majd 2-3 év múlva beérik, még igazolni kell 6 játékost" akkor itt nagyon komoly mélységekbe zuhanhat a klub.
Itt radikális változások kellenek azonnal és hatalmas eredménykényszert, nyomást helyezni az edzőre +vezetőségre. Ha itt 1-2 hónapon belül nem fog látszani valami akkor tovább kell állni egy új koncepcióra/elnökségre.
Nem emlékszem hogy ki írta az átlag CR-t,remélem nézte ma.
Brutál milyen formában van. :shock:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
knor
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:02:53

az jó lenne ha az a sok optimista forumozó egy kicsik elgondolkodna, hogy ténylegessen hol tart a csapat
miro.
Entrenador del Barça

2017.08.14. 00:01:59

Ezt vártam. Ti egyáltalán nem vagytok még összerakva,sok a zűrzavar a csapat körül.

" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan

rmcf
pep71
Entrenador del Barça

2017.08.14. 00:01:19

Andris írta:Szerintem egyaltalan nem voltak ennyivel jobbak, nekunk meg tenyle nem kulonosebben jo a jatekunk, de ez a szezon elso meccse volt, uj edzovel, es a kezdo ugye csak egy nagyot gyengult eddig.
Szerintem nincs ezzel semmi gond most, meg jol is jarunk a vereseggel tulajdonkeppen.
Edzot csereltunk, nem kell jo meccseket varnunk egy fel evig, evig minimum, ilyen egyszeru.
Kár, hogy nem látszódott, hogy edzőt cserélt a csapat, ugyanaz az lassú, mindenkit várjunk meg még visszaér az ellenfélből foci volt mint az LE éra végén. Semedo minek jött, ha Vidal-t sem tudja kiszorítani?? Egy komoly, tökös edzői húzást nem mert megcsinálni Valverde, sokkal komolyabb változtatások kellenének.
Messithebest
Director del Fútbol

2017.08.14. 00:00:24

a mai meccs egyetlen pozitívuma hogy Ronaldo fog kapni vagy 20 meccset amiért ellökte a sporit... ja nem
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
knor
Jugador del Barça

2017.08.13. 23:59:58

Varatrix írta:Piqué volt a Real legjobbja!
hány de hány ève nem èrtem mièrt veri rá a fèl világ...
nem csak Piqué védekezése volt kuka az egész csapaté
Normandia
Director del Fútbol

2017.08.13. 23:57:56

Kubla9 írta:Hát ez csúnya verés volt.Egy percig sem voltunk partiban a madriddal.
Ez igy hülyeség már ne is haragudj. Az egyenlítés után simán hozhattuk volna a meccset, csak még nem mennek be a helyzetek. Majd befognak.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
kz86
Jugador del Barça

2017.08.13. 23:57:22

Ez egy rakás [auto_cenzúra] volt. Gyakorlatilag 2 év alatt, 2 világklasszist, Alvest és Neymart, kicseréltük dulifulira meg vidalra. Vicc ez a vezetőség. A középpálya is egy [auto_cenzúra] nulla, de nem baj, majd Paulinho megoldja. Az egyetlen pozitívuma az estének az volt, hogy kiderült, hogy D. Suarez klasszisokkal jobb, mint dulifuli.
crixus
Entrenador del Barça

2017.08.13. 23:56:52

Tragédia nincs, kikaptunk egy összeszedettebb csapattól, akik minimum 1,5 éve építkeznek, edzői koncepció is megvan. Nálunk ezzel ellentétben inkább rombolás megy. Az, hogy van pénz a tarsolyban a kutyát nem érdekli. Olyanok leszünk így, mint az Arsenal: nyereségesen zárunk minden évet, csak éppen a komoly kupák közelébe sem fogunk kerülni.
Ha szerencsénk van, akkor kiteszik ezt a vezetőséget, sportigazgatóval együtt már a jövő hónapban.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.08.13. 23:56:47

Rivaldo11 írta:A kapu előtti botrányos teljesítménynek megittuk a levét. Lesz még itt munkája Valverdének bőven. Mindenesetre Neymar jól kib.ott velünk, az jól látszik.

Neymar? A vezetőség inkompetenciája szívott ki velünk rendesen...Piquéék már rég tudták, hogy lelécel, miközben ezek a vakegerek akkor is félvállról vették és mondogatták hogy 200% hogy Neymar marad...Ez már tavaly tudható lehetett volna a részükről..
Varatrix
Director del Fútbol

2017.08.13. 23:56:35

vinszentvega írta:
Normandia írta:Pique eldöntötte a kupát. Egy öngól és két bombagól róla.
Ronaldo góljánál azért nem venném elő! Cuna megcsinálta a cselt jól, (ezt nem tudja levédekezni senki) majd jött a Priskin kifli. A Harmadiknál meg inkább Suarezt kérdezgetném, hogy mi volt a terve azzal a passzal?!
persze amúgy világklasszis teljesítmèny volt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2017.08.13. 23:57:25-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Válasz küldése