Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bezzeg ha már Paulinho itt lennehdavid írta:Ez a NB1 tempójú classico
Konkrétan a legnagyobb nyerőemberünk távolodik folyamatosan a kaputól kényszeresen..." DE nem baj itt van egy Messink majd megoldja..vagy nem"csababarca írta:Messi továbbra is 40 méterre van a kaputól.
Nyilván mert nincs olyan kp-nk ami megtudja azokat csinálni mint amit ő.
Semmi változást nem látok most, mondjuk a felkészülési meccsekbe is csak bele bele néztem, úgyhogy komoly véleményem nincs, csak amit láttam az ugyanaz a játék amivel kiestünk a juve ellen pl.
Ronaldo nem kezdő, bár ez mostanában tényleg nem jelent gyengüléstFaxe írta:Most igencsak meglepődtem, ugyanis a fogadóirodák minket tartanak esélyesnek. (1.9-4.33-3.4)
Persze igaz, hogy a Camp Nouban lesz, de nem gondolnám, hogy ennyivel esélyesebbek lennénk a nyári átigazolásokat figyelembe véve, hisz a Madrid nem gyengült kezdőcsapatban.
Hát ha segít.randomguy írta:http://www.sport365.live/hu/homenagyatyesz írta:egy jó linket majd tolna valaki. köszönöm
Tessék, amúgy ezt az oldalt mindenkinek ajánlom, akinek nincs lehetősége tévén nézni.
Oldalsó menüben válaszd ki az Élő opciót, aztán megjelennek a meccsek. Reklámok fognak felugrani, azokat csukd be. Adblockerrel nem működik.
Még várjunk, azért nem mindegy hogy mik a taktikai utasítások.Samper írta:A mai kezdő LE csapata - egy kényszerű cserével. Ha a tavalyi szintet se tudják hozni, akkor a spanyol dobogós hely se biztos.
kz86 írta:
Én pedig remélem, hogy mindenki odateszi magát és nem most akarnak elnököt buktatni. Egy El Clásico-t mindig hozni kell.
Kérdés hogy melyik éri meg jobban, ezt megnyerni, vagy pedig a szezonban keményen tolni úgy hogy jött erősítés is.kz86 írta:
Én pedig remélem, hogy mindenki odateszi magát és nem most akarnak elnököt buktatni. Egy El Clásico-t mindig hozni kell.
http://www.sport365.live/hu/homenagyatyesz írta:egy jó linket majd tolna valaki. köszönöm
Vereséget sohasem kívánnék, pláne nem a RM ellen, inkább lépek akkor parázsba...visca el barca írta:annak a jobban örülnék ha a stadionban lennének komolyabb indulatok. mondjuk kevés rá az esély, de ha neadjisten a real ma nagyon elkalapál minket, holnap lehet repül a 300 milla a dembele-cou pakkért.... bár ha az kell ahhoz h jöjjenek, felőlem kikaphatunk akár mind2 meccsen is...LG írta:Én optimista voltam, de a fórumon uralkodó rossz hangulat kicsit átragadt rám is. Remélem azért, ha szűkösen is, de nyerünk. Egy esetleges vereség esetén komoly indulatok lesznek itt néhány topicban.