visca el barca írta:LG írta:Én optimista voltam, de a fórumon uralkodó rossz hangulat kicsit átragadt rám is. Remélem azért, ha szűkösen is, de nyerünk. Egy esetleges vereség esetén komoly indulatok lesznek itt néhány topicban.

annak a jobban örülnék ha a stadionban lennének komolyabb indulatok. mondjuk kevés rá az esély, de ha neadjisten a real ma nagyon elkalapál minket, holnap lehet repül a 300 milla a dembele-cou pakkért.... bár ha az kell ahhoz h jöjjenek, felőlem kikaphatunk akár mind2 meccsen is...
Vereséget sohasem kívánnék, pláne nem a RM ellen, inkább lépek akkor parázsba...
De ha a csapatérdek megkívánja, és ha ez kell ahhoz hogy Bartomeuék betojjanak, és leigazoljanak végre olyan játékost aki érdemben képes erősíteni minket, akkor legyen.
Inkább most bukjunk el, és ennek fényében erősítsünk, minthogy most diadalmenet legyen, önámítással, aztán februárra már teljesen kipukkadtak legyünk, és sikertelenek legyünk.
Természetesen az lenne a legjobb ha most nyernénk, és erősítenénk is, de erre sajnos kicsi az esély, nem is tudom melyik az esélytelenebb..