A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Hát ha segít.randomguy írta:http://www.sport365.live/hu/homenagyatyesz írta:egy jó linket majd tolna valaki. köszönöm
Tessék, amúgy ezt az oldalt mindenkinek ajánlom, akinek nincs lehetősége tévén nézni.
Oldalsó menüben válaszd ki az Élő opciót, aztán megjelennek a meccsek. Reklámok fognak felugrani, azokat csukd be. Adblockerrel nem működik.
Még várjunk, azért nem mindegy hogy mik a taktikai utasítások.Samper írta:A mai kezdő LE csapata - egy kényszerű cserével. Ha a tavalyi szintet se tudják hozni, akkor a spanyol dobogós hely se biztos.
kz86 írta:
Én pedig remélem, hogy mindenki odateszi magát és nem most akarnak elnököt buktatni. Egy El Clásico-t mindig hozni kell.
Kérdés hogy melyik éri meg jobban, ezt megnyerni, vagy pedig a szezonban keményen tolni úgy hogy jött erősítés is.kz86 írta:
Én pedig remélem, hogy mindenki odateszi magát és nem most akarnak elnököt buktatni. Egy El Clásico-t mindig hozni kell.
http://www.sport365.live/hu/homenagyatyesz írta:egy jó linket majd tolna valaki. köszönöm
Vereséget sohasem kívánnék, pláne nem a RM ellen, inkább lépek akkor parázsba...visca el barca írta:annak a jobban örülnék ha a stadionban lennének komolyabb indulatok. mondjuk kevés rá az esély, de ha neadjisten a real ma nagyon elkalapál minket, holnap lehet repül a 300 milla a dembele-cou pakkért.... bár ha az kell ahhoz h jöjjenek, felőlem kikaphatunk akár mind2 meccsen is...LG írta:Én optimista voltam, de a fórumon uralkodó rossz hangulat kicsit átragadt rám is. Remélem azért, ha szűkösen is, de nyerünk. Egy esetleges vereség esetén komoly indulatok lesznek itt néhány topicban.

Egyetértek. Ha kikapunk, talán könnyebben,és gyorsabban kipengetjük a kért összeget a két emberkéért.visca el barca írta:annak a jobban örülnék ha a stadionban lennének komolyabb indulatok. mondjuk kevés rá az esély, de ha neadjisten a real ma nagyon elkalapál minket, holnap lehet repül a 300 milla a dembele-cou pakkért.... bár ha az kell ahhoz h jöjjenek, felőlem kikaphatunk akár mind2 meccsen is...LG írta:Én optimista voltam, de a fórumon uralkodó rossz hangulat kicsit átragadt rám is. Remélem azért, ha szűkösen is, de nyerünk. Egy esetleges vereség esetén komoly indulatok lesznek itt néhány topicban.
Biztos hogy előkerülnek a fehér zsebkendők + füttykoncert ha nem fog tetszeni a publikumnak amit lát.visca el barca írta:annak a jobban örülnék ha a stadionban lennének komolyabb indulatok. mondjuk kevés rá az esély, de ha neadjisten a real ma nagyon elkalapál minket, holnap lehet repül a 300 milla a dembele-cou pakkért.... bár ha az kell ahhoz h jöjjenek, felőlem kikaphatunk akár mind2 meccsen is...LG írta:Én optimista voltam, de a fórumon uralkodó rossz hangulat kicsit átragadt rám is. Remélem azért, ha szűkösen is, de nyerünk. Egy esetleges vereség esetén komoly indulatok lesznek itt néhány topicban.

annak a jobban örülnék ha a stadionban lennének komolyabb indulatok. mondjuk kevés rá az esély, de ha neadjisten a real ma nagyon elkalapál minket, holnap lehet repül a 300 milla a dembele-cou pakkért.... bár ha az kell ahhoz h jöjjenek, felőlem kikaphatunk akár mind2 meccsen is...LG írta:Én optimista voltam, de a fórumon uralkodó rossz hangulat kicsit átragadt rám is. Remélem azért, ha szűkösen is, de nyerünk. Egy esetleges vereség esetén komoly indulatok lesznek itt néhány topicban.

Sport365.liveSamper írta:Akinek nincs Digije, a neten hol találja?

Classic ValdesMessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=I59EcYEgnCY
Kis felidézésnek a legutóbbi Szuperkupa odavágója.