MessiNeymarSuarez írta:Amikor pár hete azt mondtam, hogy szerintem már csak sikkasztanak és a zsebük teletömése a fontos mielőtt repülnek, na valami ilyesmire gondoltam...
Nagyon kéne egy Piqué-szerű elnök ide, akinek szívügye a Barca, és az hogy mi történik a pályán, nem csak a számok, és a kétes ügyleteken való nyerészkedés.
Na igen, simán lehet, hogy elengedték ezt az egészet már Neymar eligazolásakor, és a maradék néhány hetükben már csak viszik, ami mozdítható, meg szétosztják ezt a pénzt a "jó helyeken". Az a gond, hogy mire Benedito meg az elégedetlenkedők leváltanák ezt az embert, már nyoma sem lesz a pénznek. Az új elnöknek pedig senki nem fogja visszafizetni azt az összeget, amelyet a csapat újjáépítésére fordíthattunk volna.
A Neymarért kapott pénz kb. az utolsó lehetőség, hogy olyan csapatot rakjunk össze, amely megáll a Madriddal szemben. De ha Paulinnyó, Duglász, Gomes, Perisics, Roberto Sorianora elmegy az összes, sovány vígasz lesz a számunkra, hogy Bartomeu már Rosell haverjával együtt hajolgat le a szappanért.
Kíváncsi leszek, hogyan magyarázzák meg ezt az egészet, ha leigazolják a brazilt. Esetleg Valverdének a szájába adnak valami hangzatos dolgot. Meg azért is várom a ma esti meccset, hogy lesz-e valami komolyabb balhé a Camp Nouban.