Én ilyet nem írtam, senki nem hoz lázba, mert rohadtul nem erről szól, hanem csapatépítésről. Coutinho szerintem egyáltalán nem jó nekünk, az ára meg magas. Amiben tavaly gyengék voltunk, szögletek, labda visszaszerzés, fizikai kontakt, egyikben sem tudna segíteni szerintem. Dembele kiváló focista, ezt is leírtam már párszor, de nonszensz lenne ennyit fizetni érte. A viselkedése meg vérlázító.pezZy írta:Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy jobban lázba hoz egy Paulinho érkezés..Bob_Marley írta:Mané gyerek a kulcsa a Liverpoolnak, nem Coutinho. Nagyon bízom benne, hogy nem hozzuk, agymenés lenne ennyit kiadni érte. Ráadásul ez a hiszti, amit művel plusz antipatikus lépés tőle. Dembele dettó, óriásit csalódtam benne, nem az első, hogy ezt csinálja, Rennes-nél is volt hasonló ha jól rémlik.
Paulinho 40, akkor 110 Countihoért teljesen reális. De nem, te inkább leírod, hogy reméled nem jön se Ő se Dembelé, és bízol a Gomes- Paulinho vonalban..
Ennek semmi értelme..
Én azt mondtam, hogy olyan ember mint Paulinho bőven elférne a keretben, ára sok, hiba. Főleg, hogy régóta tárgyalunk róla és nem lett kevesebb. Gomesben meg bízok, mert jó volt a Valenciában és egy éve van itt, nem hiába nem akarják eladni és nem hiába érdeklődnek iránta.