startland írta:Aztamindenit! Én próbáltam optimista lenni, gondoltam gyorsan meglesek egy Paulinho bestofot, azokat azért nehéz elrontani, erre tessék:
Van benne minden, oldalpassz, belebotlani is jól tud, és minden "csele" után 3 másodperccel leszerelik és jön is a vágás. Na de az is látszik, hogy a tizit berúgta egyszer. Reményeim szerint minden héten rúg egy olyan szabadot negyvenről...
https://youtu.be/cv1OOWvFiLg" target="_blank
Paulinhonak biztos csak worstofja van

Nem tudom, engem eleve nem izgattak az ilyen videók. Még ha az is jönne le esetleg, hogy hú de jól játszik, akkor is egy kínai bajnokságban teszi mindezt, így nem sokat érünk vele. Az a szabadrúgás mondjuk tényleg durva volt.
Én remélem, amennyiben ez a tag tényleg idejön, még mindig tervbe van véve a Coutinho-Dembélé-Seri trió. De akkor piszkosul sok embert el kellene küldenünk, óriási mozgást kellene pár hét alatt levezényelniük Bartoéknak.
Mindenesetre annak fényében is érdekes a hír, hogy megy a kakarágás más frontokon, hogy Dembeléért ne 120, hanem 115m eurót adjunk, közben meg kifizetjük a kivásárlási árát egy dúsgazdag kínai klub játékosának.