Reméljük még adó gondjai is vannak...visca el barca írta:én nem 5 éves, csak 4 éves szerződést láttam a mundon. kis öröm is öröm

Reméljük még adó gondjai is vannak...visca el barca írta:én nem 5 éves, csak 4 éves szerződést láttam a mundon. kis öröm is öröm
Serinek ha jól tudom, 40 milliós a kivásárlási ára, valamint létszámban bőven megvagyunk a kp-n, minőségben nem, de azon Paulinho nem fog segíteni, még többen leszünk, de jobban aligha. Csak elveszi a játéklehetőséget a tőle érdemesebbektől.Normandia írta:Ő nem mondana igent. Bár, ha a szezon kuka lesz, akkor még az is befigyelhet.Messithebest írta:Paulinho![]()
![]()
![]()
nem csodálkoznék ha jövőre a 300at is lerakná a PSG Messiért, ő meg igent mondana...
Paulinhot én sem értem, remélem kacsa, de a többit meg egyszerűen nem tudjuk megszerezni. Mindegyiknek élő szerződése van és így kötve vannak.
Igy van, legalább 1 évvel kevesebbet kell fizetnünk. Mert őt sem bírjuk majd eladni, mint Turant és a hasonlókat, nincs még egy olyan madár klub, aki állni bírná a fizetésüket, ők meg nem ellézengenek inkább nálunk?én nem 5 éves, csak 4 éves szerződést láttam a mundon. kis öröm is öröm
Ő nem mondana igent. Bár, ha a szezon kuka lesz, akkor még az is befigyelhet.Messithebest írta:Paulinho![]()
![]()
![]()
nem csodálkoznék ha jövőre a 300at is lerakná a PSG Messiért, ő meg igent mondana...
Palimadár, hess!Legendinho írta:Mondjuk csak twitteren olvastam, így forrást nem tudok, de ha ez igaz...
More
Guangzhou Evergrande midfielder Paulinho (29) will sign a 5-year with Barcelona contract worth €5M/season. €40M transfer fee.
More
Guangzhou Evergrande midfielder Paulinho (29) will sign a 5-year with Barcelona contract worth €5M/season. €40M transfer fee.
Ez hatalmaskz86 írta:Paulinho, Anrdé Gomes, D. Suarez középpályát tervez Valverde vagy mi az isten? Még mindig azt hiszi, hogy a Bilbao edzője?
Cestus írta:Paulo Dybala + Coutinho = PaulinhoFernández ismét remek munkát végzett.
Még a végén Iniesta megy...Múltkor az edző engedélyével nem edzett, pár napja nagyon látványosan kerülte Bartoékat már többszöri alkalommal is....Szánalom.Legendinho írta:Akkor még csak azt szeretném tudni, hogy ki helyett jön? Ki lesz az, akit eladunk? Vagy mindenki marad, és 5 középpályással állunk majd fel, vagy hogy?
Könyörgöm, kiadunk 36.5 millát egy 29 éves középszer középpályásra? Gomes bár fiatal, az isten verje meg... De ez? Ez mi? Gondolom 2 év múlva, majd ő is ingyen megy...
Azonnal kidobni a vezetőséget, mielőtt még több kárt csinálnak...
Kiégni? Hova jobban?Cestus írta:Azért inkább Neymart igazoljanak okosba, mint ezt a hulladékot. Amúgy sokáig nem fog heti 120e-t keresni, mert fél éven belül kiég.MessiNeymarSuarez írta:...