A tele vagyunk pénzzel részt, a Neymar transzferből jött pénzre értem, és nem úgy en bloc. A gazdaság rész pedig Barto nyilatkozatára volt utalás. Egyébként pedig ez a "de nem szabad 100 milliót adni egyetlen játékosért sem." lesz a vesztünk. Én nem azt mondom, hogy 5-6 100 millás igazolás kell, de jelen esetben úgy állunk, hogy ha veszünk, akkor csakis elit. Abban az esetben oké lenne a 30 millás igazolás, ha lenne egy csúcs Iniesta, és egy csúcs Busi, de nincs, és egyre jobban fogynak el ők is. Persze, mondhatjuk hogy nem jó a rendszer, de majd jön Valverde, és minden király, alázzuk a világot... Ezzel csak az a baj, hog ez egy álom, mert nincsenek már meg hozzá hosszú távon a játékosok. Ha jön még 1-2 Gomes, nekünk olyan szinten végünk van, hogy még a Milan is kiröhög...tatesz1990 írta: Nem tudom, hogy ezzel pontosan mire gondolsz, mert a klub egyáltalán nincs tele pénzzel és nincs gazdagság sem. Ha egy picit követed az FC Barcelonával kapcsolatos eseményeket (nem csak a labdarúgó-szakosztályt), akkor tudhatod, hogy több száz millió eurós adósságot görget maga előtt a klub, továbbá itt van ugye az Espai Barça projekt, ami szintén elég komoly pénzbe fog kerülni. Ezt mindet ki is kellene gazdálkodni!!!
Az én szememben a vezetőség hibája az, hogy évek óta becsődölnek az igazolások, vagy meg se valósulnak, de nem szabad 100 milliót adni egyetlen játékosért sem.
Korábban volt egy nagyon sikeres klubmodell, ami termelte a tehetséges fiatalokat, akik lehetőset is kaptak.. Vagy megragadtak a felnőtt csapatban, vagy volt annyi értékük, hogy pénzért lehetett eladni őket. Ez ma már nincs így, sajnos..![]()
Jelenleg kell az elit, ha pedig nincs mozdítható elit, akkor nem kell senki, oldjuk meg házon belül és kész.
Ini pótlását, már 2-3 éve meg kellett volna oldani, mert sajnos a Don se lesz fiatalabb akármennyire is az egyik kedvenc játékosom, ezt be kell látni. Az oké, hogy nem tudjuk 1-1ben helyettesíteni, de az ilyen Gomes féle "olcsó", a piac kínálta lehetőség csak még mélyebb problémát okoz, azért mondom, hogy ha hozunk valakit, akkor az csúcs elit legyen, aki képes lesz Inihez képest elfogadható szintet hozni, vagy ne hozzunk senkit...
A Sanches-es embereknek meg csak halkan jelzem, hogy Wenger ledumálta az Arsenal vezetőségével, hogy az se érdekli, ha jövőre ingyen megy, nem fogják eladni.
Az ilyen Mahrez féle igazolásokkal meg könyörgöm...