Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
MQuCsabi írta:Ugyan annyi ideje volt felkészülni neki is.én nagyon reménykedem benne, hogy megfogja Moneyt. Ő sem leszmár fiatalabb ésnagyon gáz ez, hogy megoldottákneki a veretenségét.
Messias2 írta: Azért ne kiabáljuk el, tegnap Fed is borzalmasan játszott. Idén még nem is láttam is rosszul játszani.
nem akartam elhinni...MatsMessi írta:Boltot sajnalom. A legnagyobb futo a tortenelemben, nem igy kellett volna, hogy veget erjen a karrierje. De igy is messze a legnagyobb futo.
Azért ne kiabáljuk el, tegnap Fed is borzalmasan játszott. Idén még nem is láttam is rosszul játszani.miro. írta:Nadal kiesett tegnap.
Ez nem a salak szezon,itt is egyszeruen Federer erzi otthon magat.
Roger ha ezt is megnyeri akkor 50 pont lesz koztuk.
Cincin ennyivel kene tobbet szereznie.
Ket heten belul a svajci lesz a no1.![]()
36 evesen...ujra.
Érmes még sosem volt, döntős pedig 30 éve. Az eddigi legjobb eredmény egy negyedik hely.visca el barca írta:110 gát, vb döntő, magyar bronz. óriási teljesítmény, én nem nézek utána de sztem sprintszámban az elmúlt jó pár évtizedben nem hogy érmes, de döntős se volt sok. hatalmas gratula balázsnak!
Szebb lett volna az olimpia után búcsúzni, a sérülések már nagyon visszahúzták meg a "lekvár" se ütött mar be annyira.visca el barca írta:gatlin szépen búcsúztatta boltot![]()
Miért ne lazázhatna a medencén kívül? A medencén belül elég jó teljesítményt nyújtott.Nero. írta:Hát nagyon nem ugyanaz a karakter. A jópofáskodást sose szerettem, olyanoktól mint Usain Bolt belefér de azért fiatalok hazai VBn ne lazázzanak már.S.Agüero írta:Verrasztó szimpatikus, Kozma nem, érdekes...
Hát nagyon nem ugyanaz a karakter. A jópofáskodást sose szerettem, olyanoktól mint Usain Bolt belefér de azért fiatalok hazai VBn ne lazázzanak már.S.Agüero írta:Verrasztó szimpatikus, Kozma nem, érdekes...
Év közben kevés Dartsot nézek, de nem úgy volt, hogy az előző volt az utolsó VB-je? Remélem nem így van, de nekem ez rémlik...Nero. írta:Utolsó éve az öregnek, de szép lenne egy VB címmel búcsúznihady írta:The Power....
Jaja, olimpián első úszónapon van a 400 vegyes, ott 12. lett az előző évi vb ezüstre, indult volna a 200 vegyesen is, de visszamondta és hazajött.S.Agüero írta:Nem, szerintem Dávid volt az.visca el barca írta: az nem a tesója volt?
Utolsó éve az öregnek, de szép lenne egy VB címmel búcsúznihady írta:The Power....