Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja csak tavaly azért nem ide jött mert nem érezte késznek magát, és mert nem fért volna be, ezért tudták 15 milláért megszerezni. Most meg nem akarják még 100+ért sem pedig tudják hogy mennyire szeretne jönni. Ők meg oké hogy nem akarnak gyengülni, de kapnának egy csomó pénzt, illetve Dembele nélkül is meglehet a 2.hely meg a bl csoportkör. Többre úgy sem hivatottak. Se vele se nélküle. Minenki jól járna ha nem sz..kodnának már velünk.markionni írta:Mondjuk pont a Dortmundot kapzsinak hivni az eros. Egyszeruen csak nem akartak gyengiteni a csapatukat.
Nos, nem az a lényeg, mennyiért vették, az kit érdekel, az a lényeg, mennyiért tudnák pótolni és látjuk a piacot, 100 alatt nem nagyon... Így kell nézni, ők csak haszonnal akarják zárni az üzletet. Mindenesetre asszem lemondhatunk Dembeléről és Coutinhoról is. Nem fogunk adni 150 körüli összeget egyikért sem. Ellenben lehet meg kéne próbálni visszacsábítani Alexis Sanchezt a BL-beNero. írta:Mi a Barcelona vagyunk, ok meg a Dortmund. 100 milliot kaptak volna egy olyan jatekosert akit 15ert vettek egy eve, aki ennyire kabzsi az igy jar.Barca420 írta:Gondolom ha a karrierje csúcsán csinálná ezt velünk, akkor más lenne a véleményed?Nero. írta: Nekem nem, így kell ki bulizni egy átigazolàst. Remélem meg abba is bele ugat hogy ne kérjenek erte sokat.
Ha a gyerek tenyleg ott hagyta oket akkor nyeregbe vagyunk. Most mar eleg lesz 8 szamjegyu osszeget ajanlani.
Mi a Barcelona vagyunk, ok meg a Dortmund. 100 milliot kaptak volna egy olyan jatekosert akit 15ert vettek egy eve, aki ennyire kabzsi az igy jar.Barca420 írta:Gondolom ha a karrierje csúcsán csinálná ezt velünk, akkor más lenne a véleményed?Nero. írta: Nekem nem, így kell ki bulizni egy átigazolàst. Remélem meg abba is bele ugat hogy ne kérjenek erte sokat.
Gondolom ha a karrierje csúcsán csinálná ezt velünk, akkor más lenne a véleményed?Nero. írta: Nekem nem, így kell ki bulizni egy átigazolàst. Remélem meg abba is bele ugat hogy ne kérjenek erte sokat.
Sajnos a 2.-at is visszadobták.Messias2 írta:Elvileg Párizsban van, és arra vár, hogy megegyezzen a 2 klub. Az 1. ajánlatot utasította vissza a Dortmund, most tárgyalnak a 2. ajánlatról a felek.Feast4 írta:Basszus ebből szürjük ki ki kivel van. Nem jött edzése Barszelonába tart, elutasította, pár órán belül bejelentik.What?
Nekem nem, így kell ki bulizni egy átigazolàst. Remélem meg abba is bele ugat hogy ne kérjenek erte sokat.LG írta:Ha ez igaz, azzal jelentősen csökken a szimpátiám és a bizalmam a sráccal szemben.Peter Bosz (Dortmund-edző): "Ousmane dembelé ma nem volt jelen az edzésen. Nem tudjuk, hogy miért. Próbáltuk elérni, de nem sikerült."
de csak jövő nyáron jönne amúgy is, addig csak meggyógyul. Addig meg itt van Marlon 4. nek Hagyjuk Inigot.. remélem.Cestus írta:Kíváncsi vagyok, hogy így, hogy Yerry Minának eltört a lába, Martinez visszakerül-e a pixisbe.
Elvileg Párizsban van, és arra vár, hogy megegyezzen a 2 klub. Az 1. ajánlatot utasította vissza a Dortmund, most tárgyalnak a 2. ajánlatról a felek.Feast4 írta:Basszus ebből szürjük ki ki kivel van. Nem jött edzése Barszelonába tart, elutasította, pár órán belül bejelentik.What?
Ha ez igaz, azzal jelentősen csökken a szimpátiám és a bizalmam a sráccal szemben.Peter Bosz (Dortmund-edző): "Ousmane dembelé ma nem volt jelen az edzésen. Nem tudjuk, hogy miért. Próbáltuk elérni, de nem sikerült."
Az hogy biztosan nem jön, de ha mégis nagyon hosszú tárgyalások lesznek még...Messias2 írta:Na, elvileg még pár óra és bejelentik.![]()
![]()
Remélem Özilt nem gondoljátok komolyan.nemespatro írta:Az Alexis-Özil duónak én is örülnék. És mivel jövőre lejár a szerződésük még mozdíthatók is lennének.mezenga írta:Ezt nem értem miért hajszolják őket ennyire, közben mások iránt is érdeklődhetnének mert így csak pofára esés lesz. Szerintem kézenfekvő megoldás Alexis Sanchez és Özil is az Arsenalból. Mindkettő szerződése jövőre lejár (ha jól tudom egyik sem hosszabbított még), Blben nem indulnak, 100-120ból hozhatóak mindketten. A többi meg mehetne stadionra.
Vagy én a Chelseaből Hazardot szeretném a legjobban, ő egy kész játékos. 26 éves még csak. Évek óta a Premier Leagueben bizonyít. Abramovics úgyis válik, viszi az asszony a pénzt. Hátha.
Res írta:És a neved mire változtatod???MessiNeymarSuarez írta:Kizárt hogy jöjjön egy ilyen kaliberű már ezen a nyáron, csak még le kell húzni a maradék újság eladásokat a nyáron...
Ha mégis jön Coutinho/Dembelé, esetleg hasonló minőséget képviselő játékos, akkor esküszöm onnantól 1 évig Bartomeura váltom a profilképemet....![]()
![]()
Brutál jó statjai vannak ez tény.