Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Peter Bosz (Dortmund-edző): "Ousmane dembelé ma nem volt jelen az edzésen. Nem tudjuk, hogy miért. Próbáltuk elérni, de nem sikerült."MQuCsabi írta:Na, de kit?Na, elvileg még pár óra és bejelentik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
És a neved mire változtatod???MessiNeymarSuarez írta:Kizárt hogy jöjjön egy ilyen kaliberű már ezen a nyáron, csak még le kell húzni a maradék újság eladásokat a nyáron...
Ha mégis jön Coutinho/Dembelé, esetleg hasonló minőséget képviselő játékos, akkor esküszöm onnantól 1 évig Bartomeura váltom a profilképemet....![]()
Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyesmiről beszélünk. Dembelé nem egy befutott, érett játékos, csak egy nagy tehetség, akiből vagy lesz valaki, vagy nem. Egy éve elképzelhetetlen lett volna 100 milliókról beszélni vele kapcsolatban. A 150 milliós eladási ajánlat pedig egyenesen komolytalan. Fiatal játékosról van szó, a rizikófaktor óriási. Kismilliószor láttuk már, hogy valakit felkaptak egy- két évig, aztán bekerült egy komolyabb közegbe, beleszürkült aztán megy kölcsönbe, vagy eladják a Galatasaraynak, vagy tudomisén kinek.Tromort77 írta:Dembelé-ért még mindig nem tettünk 100 millió euro feletti ajánlatott, ugyanis ha így lenne akkor nekik már értesíteniük kellett volna a részvényeseket. Ugyanis a BVB 82%-ban a szurkolóké, a maradék 18% a részvényeseké.
Tenyleg elindult a Neymari uton, bar erre meg o sem vetemedett volna a Barcaval szemben.Tomsa írta:Ez igen, csak úgy nem megy be edzésre és nem lehet elérni? Ez mégis melyik fél irányába lenne okos ötlet?
Kóla, kaja, kávé, és egész nap a fórumot olvasnám, és röhögnék a siránkozáson, hogy ők bebiztositották magukat 15évrevisca el barca írta:
én is most akartam linkelni. az lesz még nagy show ha elmegy a realba
Szerintem ő csatár vagy AC.Subinho írta:Tényleg, Firmino nem tud bal oldali támadót játszani? Ö asszem jobb oldalon tolja talán... Nem sok pool meccset láttam, de azokon elég jol tolta Coutinhoval együtt.
Bélt vagy Benzemát sem lenne túl nagy kihívás kiszorítani az utóbbi hónapokban mutatott formájuk alapján.etooka9 írta:Kétlem, sokkal csalogatóbbak vagyunk egy üres hellyel a kezdőben.Messias2 írta:Bosz (Dortmund manager): "Dembele was not in training today. We do not know where he is and we could not reach him."
Szerintem Realba megy.....
Kétlem, sokkal csalogatóbbak vagyunk egy üres hellyel a kezdőben.Messias2 írta:Bosz (Dortmund manager): "Dembele was not in training today. We do not know where he is and we could not reach him."
Szerintem Realba megy.....
Ő elvileg csatár.Subinho írta:Tényleg, Firmino nem tud bal oldali támadót játszani? Ö asszem jobb oldalon tolja talán... Nem sok pool meccset láttam, de azokon elég jol tolta Coutinhoval együtt.