Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Verheti nyugodtan az asztalt egy 500 milliós kivásárlási ár mellett ha a csapat azt mondja, hogy nem eleadó, maximum ha leteszitek a kivásárlási árát, akkor Neymar csak duzzoghat a padon. Nekünk csapategységben persze nem a legjobb ha az egyik játékosunk duzzog, de biztos vagyok benne, hogy beállt volna a sorba, mert jövőre VB.Kovbal88 írta:...
Nem vicc egyáltalán, ha magasabb és veri az asztalt, hogy menni akar meg bojkottálja magát, eladják 80-100 között, vagy a Barcát ismerve még ingyen is. Mert akkor megspóroljuk a fizetését és az milyen jó nekünk.
Ez már így is egy nagyon magas összeg, nem ér ennyit Neymar, se Pogba, se Bale. Egyedül Ronaldo azért ő rekordokat dönt Madridban. Míg a többiek láthattuk, ki se emelkednek igazán a mezőnyből. Neymar is nálunk meg se közelítette Ronaldhinho-t. Szóval, hiába lett volna magasabb a kivásárlási ára nem fizetik ki, úgyis ment volna. Csoda, hogy ezt is kifizették.
Az a baj, hogy sokaknak csak a kreativitás és a játékintelligencia a fontos, és semmi más. Akárki akármit ir, mindig ez jön elő, ez is az egyik divat itt a fórumon.Palesz irta:
Itt afölött a tény fölött szép csendben átsiklotok sokszor, hogy mellette van egy Isco-Kroos-Modric trió, akik minden hiányosságát feledtetik a pályán kb, olyan szinten zseniális triót alkotnak. Rakd be Gomes és Rakitic közé, egész más lenne a megítélése..
Lehet odaszúrogatni azoknak, akiknek egy Barcában fontos a kreativitás és a játékintelligencia egy középső középpályástól, de semmivel nem jobb az, ha ezeket a tulajdonságokat félvállról veszi valaki. Mutassatok már egy olyan sikeres csapatot, aki a miénkhez hasonló játékot tudott úgy játszani, hogy nem volt egy minőségi támadó szellemű középpályása sem. Nekünk ez egyedül Ini jelenleg, aki ha szerencsések vagyunk 25-30 meccset fog tudni játszani jövőre jó eséllyel, lehet annyit se.
Itt volt egész évben a Gomes, Rakitic, Arda trió pl, pont azok a profilok vegyítve amire vágynak itt rengetegen, erő, magasság, akarat, aztán egyik annyira rossz volt a középpályán, hogy csak támadóként használatuk végül, másik kettővel meg büntetni lehetett volna, amikor együtt játszottak.
Azt meg én speciel nagyon remélem, hogy a sikereket hozó filozófiát nem fogjuk elhagyni a rövidtávú eredmények érdekében.. Még mielőtt valaki felhozná a stílusváltást.
Nem vicc egyáltalán, ha magasabb és veri az asztalt, hogy menni akar meg bojkottálja magát, eladják 80-100 között, vagy a Barcát ismerve még ingyen is. Mert akkor megspóroljuk a fizetését és az milyen jó nekünk.mess2009 írta:az a kivásárlási ár nyilván kemény alku eredménye volt, Ney. papa ugyanis már tavaly is tárgyalásban volt a PSG.-vel! az ilyesmi nem egyoldalú óhaj...tudom, Pérez megcsinálhatta CR.-ékkel de ott nyilván más alku folyt, ha Bartoék tovább keménykedtek volna v.színű már tavaly elmegy....csabimo írta:recrea írta:b
Amiben a vezetöseg hibazott az a nevetseges kivasarlasi ár volt, nem csak nala hanem több emberkénél.. Ha Gomes 150 akkor Ney 222 vicc..
Azért arra kivancsi lennék, ha nincs ez a 222 kivasarlasi ár, és targyalni kell meg alkudozni, mennyit kaptunk volna érte, ha veri az asztalt hogy parizsba akar menni!!
Lehet hogy ennyit sem..
Akkor már jöhetne az egész bagázs is...zknym írta:talán a legjobb igazolás az lenne, ha megszereznénk a dortmund játékosmegfigyelőjét, elég jól intézik a tehetségek felkutatását. persze erre az évre ez már nem segítene, de hosszú távon igen
az a kivásárlási ár nyilván kemény alku eredménye volt, Ney. papa ugyanis már tavaly is tárgyalásban volt a PSG.-vel! az ilyesmi nem egyoldalú óhaj...tudom, Pérez megcsinálhatta CR.-ékkel de ott nyilván más alku folyt, ha Bartoék tovább keménykedtek volna v.színű már tavaly elmegy....csabimo írta:recrea írta:b
Amiben a vezetöseg hibazott az a nevetseges kivasarlasi ár volt, nem csak nala hanem több emberkénél.. Ha Gomes 150 akkor Ney 222 vicc..
Azért arra kivancsi lennék, ha nincs ez a 222 kivasarlasi ár, és targyalni kell meg alkudozni, mennyit kaptunk volna érte, ha veri az asztalt hogy parizsba akar menni!!
Lehet hogy ennyit sem..
már rég aláírta.BarcafanTomee írta:Nem véletlen, hogy még mindig nem írta alá a szerződését Messi.
Többen irjátok hogy a vezetöség elherdálta meg nem volt jó üzlet Neymar eladása! Mégis mit tudtak tenni ha kivásárolta magát??! Reménykedni meg marasztalni és aszisztálni az egészhez. Ne ugy legyen már az egész beállitva mintha a Barcelona akarta volna eladni, mert a csavo adta el saját magát..recrea írta:Összefoglalva, olyan játékosokat üldözünk, akik rohadt drágák, azt kifizetni nem tudjuk/akarjuk, a klubjuk nem akarja elengedni és igazából ők se akarnak eljönni onnan.
Én eddig sokszor védtem a vezetőséget, de a világ balgasága volt elherdálni a brazilt, nekem senki nem magyarázza meg, h ez jó üzlet volt.
Ez nem ugyanaz a középpálya amivel tavaly kipukkadtunk a bajnokságban es lerobbantunk a BLben es mindezt Neymarral ?nagyatyesz írta: TS/Cil - Alba/Digne, Piqué/Marlon, Umtiti/Masc, Vidal/Semedo - Rakitic/SR, Busi/Samper, Ini/Gomes - Messi/Denis, Suarez/Paco, Deu/.
Messiék tuti nem boldogok, ők a lehető legversenyképesebb csapatot szeretnék, és Neymar távozásával csak gyengültünk. Nem véletlen, hogy még mindig nem írta alá a szerződését Messi. Viszont ahogy mondod, a cserék, mondjuk Deu, Munir, Paco, Arda tuti örülnek mert lehet majd többet játszanak. A szezon elején már biztos. A csapatnak meg biztos nem tesz jót, nincs idő összeérniük.Varatrix írta:Amúgy iszonyatosan érdekelne hogy, a csapat ilyenkor érzi a feszültséget, vagy inkább adott esetben egy csere játékos még ürül is neki hátha előtérbe kerül így?
Tőlem mind mehet, csak Douglast tartsuk meg kabalának.Samper írta:Kinek a távozása segítene a csapaton?
-Douglas
-Arda Turan
-Robert Fernandez
-Josep Maria Bartomeu
Sajnos ez igaz.Neymar távozása nyilván sokkal hamarabb nyilvánvalóbb volt nekik mint a sajtónak vagy nekünk.Azóta erre sikerült jutni?crixus írta: Jelenleg ott tartunk, hogy egyetlen komolyabb játékost/klubot sem tudunk meggyőzni.
Nem herdáltuk el Gaymart, ő akart dobbantani, méghozzá minden áron, a nagyobb gázsi, brazil bulihaverok miatt, illetve ő akart a kiskirály lenni a csapatában, nem volt elég neki az, hogy közönségkedvenc, ő akart lenni az, akinek mindenki nyalja...recrea írta:Összefoglalva, olyan játékosokat üldözünk, akik rohadt drágák, azt kifizetni nem tudjuk/akarjuk, a klubjuk nem akarja elengedni és igazából ők se akarnak eljönni onnan.
Én eddig sokszor védtem a vezetőséget, de a világ balgasága volt elherdálni a brazilt, nekem senki nem magyarázza meg, h ez jó üzlet volt.