Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor már jöhetne az egész bagázs is...zknym írta:talán a legjobb igazolás az lenne, ha megszereznénk a dortmund játékosmegfigyelőjét, elég jól intézik a tehetségek felkutatását. persze erre az évre ez már nem segítene, de hosszú távon igen
az a kivásárlási ár nyilván kemény alku eredménye volt, Ney. papa ugyanis már tavaly is tárgyalásban volt a PSG.-vel! az ilyesmi nem egyoldalú óhaj...tudom, Pérez megcsinálhatta CR.-ékkel de ott nyilván más alku folyt, ha Bartoék tovább keménykedtek volna v.színű már tavaly elmegy....csabimo írta:recrea írta:b
Amiben a vezetöseg hibazott az a nevetseges kivasarlasi ár volt, nem csak nala hanem több emberkénél.. Ha Gomes 150 akkor Ney 222 vicc..
Azért arra kivancsi lennék, ha nincs ez a 222 kivasarlasi ár, és targyalni kell meg alkudozni, mennyit kaptunk volna érte, ha veri az asztalt hogy parizsba akar menni!!
Lehet hogy ennyit sem..
már rég aláírta.BarcafanTomee írta:Nem véletlen, hogy még mindig nem írta alá a szerződését Messi.
Többen irjátok hogy a vezetöség elherdálta meg nem volt jó üzlet Neymar eladása! Mégis mit tudtak tenni ha kivásárolta magát??! Reménykedni meg marasztalni és aszisztálni az egészhez. Ne ugy legyen már az egész beállitva mintha a Barcelona akarta volna eladni, mert a csavo adta el saját magát..recrea írta:Összefoglalva, olyan játékosokat üldözünk, akik rohadt drágák, azt kifizetni nem tudjuk/akarjuk, a klubjuk nem akarja elengedni és igazából ők se akarnak eljönni onnan.
Én eddig sokszor védtem a vezetőséget, de a világ balgasága volt elherdálni a brazilt, nekem senki nem magyarázza meg, h ez jó üzlet volt.
Ez nem ugyanaz a középpálya amivel tavaly kipukkadtunk a bajnokságban es lerobbantunk a BLben es mindezt Neymarral ?nagyatyesz írta: TS/Cil - Alba/Digne, Piqué/Marlon, Umtiti/Masc, Vidal/Semedo - Rakitic/SR, Busi/Samper, Ini/Gomes - Messi/Denis, Suarez/Paco, Deu/.
Messiék tuti nem boldogok, ők a lehető legversenyképesebb csapatot szeretnék, és Neymar távozásával csak gyengültünk. Nem véletlen, hogy még mindig nem írta alá a szerződését Messi. Viszont ahogy mondod, a cserék, mondjuk Deu, Munir, Paco, Arda tuti örülnek mert lehet majd többet játszanak. A szezon elején már biztos. A csapatnak meg biztos nem tesz jót, nincs idő összeérniük.Varatrix írta:Amúgy iszonyatosan érdekelne hogy, a csapat ilyenkor érzi a feszültséget, vagy inkább adott esetben egy csere játékos még ürül is neki hátha előtérbe kerül így?
Tőlem mind mehet, csak Douglast tartsuk meg kabalának.Samper írta:Kinek a távozása segítene a csapaton?
-Douglas
-Arda Turan
-Robert Fernandez
-Josep Maria Bartomeu
Sajnos ez igaz.Neymar távozása nyilván sokkal hamarabb nyilvánvalóbb volt nekik mint a sajtónak vagy nekünk.Azóta erre sikerült jutni?crixus írta: Jelenleg ott tartunk, hogy egyetlen komolyabb játékost/klubot sem tudunk meggyőzni.
Nem herdáltuk el Gaymart, ő akart dobbantani, méghozzá minden áron, a nagyobb gázsi, brazil bulihaverok miatt, illetve ő akart a kiskirály lenni a csapatában, nem volt elég neki az, hogy közönségkedvenc, ő akart lenni az, akinek mindenki nyalja...recrea írta:Összefoglalva, olyan játékosokat üldözünk, akik rohadt drágák, azt kifizetni nem tudjuk/akarjuk, a klubjuk nem akarja elengedni és igazából ők se akarnak eljönni onnan.
Én eddig sokszor védtem a vezetőséget, de a világ balgasága volt elherdálni a brazilt, nekem senki nem magyarázza meg, h ez jó üzlet volt.
Igen, mert már itt tart a piac. Szerintem is röhejes, de a ennyiért állnak velünk szóba, akkor nincs mit tenni. Mbappé 180, Eriksen szintén +100 lenne, Ketia 85 millióért(?) se lett eladva, stb. Hónapról-hónapra nőnek a játékosok értékei, ha minőséget akarunk vagy tejelünk, vagy a mostaninál jobb sportigazgatót és szakmai stábot szerzünk. Jelen helyzetben az elsőre van csak esély.zsoltfree írta:Most viszont tényleg egy Dembele, és Coutinhoért könyörgünk már 100 plusszos összegekkel?
Itt nem tudom, hogy Serit is erre értetted-e, de emberünk 170 sincs, és nem épp az a brusztolós fajta..Rinku írta:Ezért kéne kukázni még vagy két benga fekát a francia középcsapatokból. Aranybányák. Ezek a negrók arannyá tudnak válni szakértő kezek alatt, iszonyatos fizikum és erő lakozik bennük, ha növesztünk beléjük egy kis agyat még, a szakembereink megvannak hozzájuk. ... Seri árán nem gondolkoznék egy percet sem. ...
Itt afölött a tény fölött szép csendben átsiklotok sokszor, hogy mellette van egy Isco-Kroos-Modric trió, akik minden hiányosságát feledtetik a pályán kb, olyan szinten zseniális triót alkotnak. Rakd be Gomes és Rakitic közé, egész más lenne a megítélése..hajnesz írta:Bocsánat,kreativ, magas játékintelligenciájú emberekkel, igy a helyes. Fizikai párharcot meg vivjon a kapusunk, az nem barca filozófia, szóval hagyjuk.Meg különben is, a kis törpéknek csak akarni kell, és menni is fog a védekezés. Az más kérdés, hogy még a riválisunknál is elfér egy ilyen tipusú ember oda középre, és bár nem ő csinálja a cirkuszi mutatványokat a labdával, szép csendben 2 döntőben is gólt lőtt.
Alexis szerintem mondjuk nem fejlődött annyira sokat igazából, csak úgy van játszatva ahogy kell. Nyilván javult is, de emlékezzünk a 14-es VB-n hogy játszott, miután nálunk egy magához képest jó Barcás szezont hozott.. Ég és föld. Neki vezérbikának kell lenni, csak úgy tud érvényesülni igazán, az meg itt sose lesz. Szerintem mindenki jobban járt az ő távozásával.Subinho írta:Detto! Amikor itt játszott is szerettem, azóta pedig nagyon sokat fejlődött, bőven kilóg a PL-ből felfelé. 60 misi+100 Coutinho és meg is vagyunk és mág marad is 60 Bartomeunak. Ha meg eladjuk a Turan/Gomes párost, akkor egy 100-as mehet a stadionra. Csak történjen már valami!!!tyityo írta:150 milláért én tuti nem venném meg Dembelét.Ez csak lehuzás akkor inkább visszahoznám Alexis Sánchez-t.Szerintem jönne is hogy már nincs Neymar igy fix kezdö lenne.
Szóviccnek tényleg jó, de remélem azért nem teljesen komoly.Bob_Marley írta:Serit se hoznám feltétlenül, majdnem Serink van, csak e és i betű nélkül.![]()
Top játékosokat akarunk, akikből nem szaladgál sok. Mindezt olyan csapatoktól ahol a pénz nem annyira tényező. PSG és Liverpool is ez a kategória. Míg a Dortmund meg tudja, hogy egy gyémánt van a kezükben és hülyék lennének ezt nem kihasználni. Minnél többet van náluk annál többet fog érni.Kovbal88 írta:Olyan játékos kell ide, aki azt mondja a klubjának, hogy "felakasztom magam, ha nem engedtek el a Barcába!
Komolyan nem értem, miért nem tudunk igazolni, mi ez az impotens állapot. A Barcelonának kellene válogatni a játékosok között, amelyik jobban udvarol azt hozni Neymar helyére. Valami nagyon nem oké. Mindenkinek vagy egy egészséges piaci ára, azt kell kifizetni. Másrészt meg pont a Barca az a csapat aki áron alul értékesít boldog boldogtalant és mégsincs meg a klubok között a jó gazdasági viszony.
Atletico is megkapta 5 millióért a pár évvel korábban 40 ért vett Villat. Vagy a Valencia is pár év alatt rajtunk gazdagodott meg. Paco, Gomes, Matthieu pakk legalább a kétésfél-háromszorosa volt a rendes árának. És sehonnan nem tudunk leakasztani két-három játékost 45-60 milliós áron. Aki érne is valamit. Nem tudom, mi megy itt.