Normandia írta:Nekem meg olyan, hogy ha igazolunk, akkor azért lesz Barto elővéve. A sapka meg a füstszűrős cigi esete.tilla07 írta:Van egy olyan érzésem, ma meglesz mindkét ember
Ez jó volt

Normandia írta:Nekem meg olyan, hogy ha igazolunk, akkor azért lesz Barto elővéve. A sapka meg a füstszűrős cigi esete.tilla07 írta:Van egy olyan érzésem, ma meglesz mindkét ember
Szerintem Dembele előbb meglesz mint a brazil.visca el barca írta:nekem mind1 mennyiért jön, csak AG-t vonjuk bele vhogy az üzletbe
Nekem meg olyan, hogy ha igazolunk, akkor azért lesz Barto elővéve. A sapka meg a füstszűrős cigi esete.tilla07 írta:Van egy olyan érzésem, ma meglesz mindkét ember
Lehet hogy jelenleg nem ér ennyit, de bőven van benne fejlődési lehetőség, sok videót megnéztem mikor szóba került, óriási tehetségnek tartom és bármennyire is sokalljuk az árát, nem igazán van választási lehetőségünk.pep71 írta:Fizetése meg több lesz mint Ini-é, az milyen szép leszBob_Marley írta:Ha tényleg 150-et eltapsolunk Dembelére akkor elsírom magam. Tavaly vették 15-ért, mi is hozhattuk volna, de mi kifizethetjük a tízszeresét idén, egyszerűen nonszensz, felháborító, siralmas. Emiatt én sem szimpatizálok a mostani vezetéssel, fizetésekben dettó ez van....tényleg vicc, 80-at, ha ér..
Most muszáj meginni a Neymar transfer levét. Emiatt a piac ugrott szerintem 50%ot azonnal az árak tekintetében. Picit talán úgy álltok,mint a Real Mbappe esetében. Kell egy ilyen játékos és olyan szinten korszakos tehetség,hogy ha most elszalasztja a csapat,akkor jó eséllyel nem lesz alternatíva.Bob_Marley írta:Ha tényleg 150-et eltapsolunk Dembelére akkor elsírom magam. Tavaly vették 15-ért, mi is hozhattuk volna, de mi kifizethetjük a tízszeresét idén, egyszerűen nonszensz, felháborító, siralmas. Emiatt én sem szimpatizálok a mostani vezetéssel, fizetésekben dettó ez van.
Ez így igaz,most néztem meg mindegyiket.Messias2 írta:Közben Dembélé kitörölte twitter és Insta biojából Dortmund feliratot.
Fizetése meg több lesz mint Ini-é, az milyen szép leszBob_Marley írta:Ha tényleg 150-et eltapsolunk Dembelére akkor elsírom magam. Tavaly vették 15-ért, mi is hozhattuk volna, de mi kifizethetjük a tízszeresét idén, egyszerűen nonszensz, felháborító, siralmas. Emiatt én sem szimpatizálok a mostani vezetéssel, fizetésekben dettó ez van.
Egyetértek, le kell zárni , előre nézni, amit csak lehet begyűjteni, mi meg hátradőlve tapsolhatunk egy egész idényen keresztülAkkor meg zárjuk le az üzleteket végleg és készüljünk az előttünk álló szezonra.
Kivéve az, hogy Bartoék már nem is biztos hogy maradni akarnak még az elnökségben, és az hogy a klub meg akar-e válni a 2 játékostól, nameg az hogy 1 hete már az jön hogy" órákon belül kész a transzfer".Messias2 írta:Szerintem meg elhozzuk mind2-t, pénz van rájuk, mind2 játékos jönni akar, Bartoék vészhelyzetben vannak.
Minden amellett szól, hogy jönni fognak.
Akkor meg zárjuk le az üzleteket végleg és készüljünk az előttünk álló szezonra.Messias2 írta:Szerintem meg elhozzuk mind2-t, pénz van rájuk, mind2 játékos jönni akar, Bartoék vészhelyzetben vannak.
Minden amellett szól, hogy jönni fognak.
Sajnos mi vagyunk lépéskényszerben.tilla07 írta:Rendesen repkednek a milliók, sajnos ez a Ney úgy és a Katari mókamiki elrendezték a piacot, és pesrze nelünk mindenki aranyárona akar eladni.
Mindegy ,igazolni kell ha tetszik ha nem.
Neymarért is képesek voltunk 80+ milliót amikor 21 éves volt, és akkor még kicsit más értéke volt annak a pénznek, és európai focit meg max 1-2-szer látott pályán, messze nem volt garantált hogy beválik és nem fog az 50 kilójával minden héten sérült lenni...Kubla9 írta: Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Képesek leszünk kifizetni 150 milliót egy 20 éves srácért?
Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Képesek leszünk kifizetni 150 milliót egy 20 éves srácért?Messias2 írta:Ennyiért sok, de Bartoék rá fognak bólintani, mert nagyon ég a ház számukra.etooka9 írta:Borussia Dortmund sets the transfer of Dembélé to Barça at €150 million [rac1].
Akkor jöhet egy 100millió + Gomes csereetooka9 írta:Borussia Dortmund sets the transfer of Dembélé to Barça at €150 million [rac1].
ezt már reggel is megírták. gondolom ha tényleg ennyi lenne az ára, akkor nem repülgetnének oda. bár ki tudjaetooka9 írta:Borussia Dortmund sets the transfer of Dembélé to Barça at €150 million [rac1].
szórják csak én szeretnémpep71 írta:remélem nem féltik magukat annyira Barto-ék(okuk van rá), hogy minden lóvét elszórnak erre a két játékosra..
150 millió???etooka9 írta:Borussia Dortmund sets the transfer of Dembélé to Barça at €150 million [rac1].