Na igen , bár a 250 óra is óraez az espn brazil írta meg két napja, hogy órák kérdése és bejelentik. kb ennyire hiteles

Na igen , bár a 250 óra is óraez az espn brazil írta meg két napja, hogy órák kérdése és bejelentik. kb ennyire hiteles
ez az espn brazil írta meg két napja, hogy órák kérdése és bejelentik. kb ennyire hitelesCestus írta:A Mundo és az ESPN-nél dolgozó Marcus Alves szerint jönne, és Kloppal is tudatta már ezt. Egyik sem mondható holtbiztos forrásnak, de nem is bóvlik.tilla07 írta:Valaki tud biztos forrást hogy a jóembernek mik a szándékai?
Akkor tényleg csak a pénz lehet a kérdés, sajnos annyit kérhetnek érte, amennyit csak akarnak, tartok tőle nem lesznek szégyenlősek.A Mundo és az ESPN-nél dolgozó Marcus Alves szerint jönne, és Kloppal is tudatta már ezt. Egyik sem mondható holtbiztos forrásnak, de nem is bóvlik.
A Mundo és az ESPN-nél dolgozó Marcus Alves szerint jönne, és Kloppal is tudatta már ezt. Egyik sem mondható holtbiztos forrásnak, de nem is bóvlik.tilla07 írta:Valaki tud biztos forrást hogy a jóembernek mik a szándékai?
Ettől még nem semmi nem diktálja, h elengedjék.visca el barca írta:itt is jól érezheti, magát, meg a közönség is szeretheti. amugy a pool kivel akar bajnokságot nyerni? egy tök közepes játékosokból álló csapatuk van, van max 3 játékosuk, akik (angol szinten) kiemelkednek az átlagból...idén eddig vettek egy salahot, aki azonkívül h marha gyorsa semmi extra nincs benne, meg egy balbekket a hull cityből... keret alapján kb semmivel nincs több esélyük coutinhoval bajnokságot nyerni mint nélküle...recrea írta:Mondjuk az égvilágon semmi logikát nem látok abban, h a Pool eladja a brazilt, jól érzi ott magát, közönség imádja, pénz nem kell nekik, bajnokcsapatot akarnak. Bár sztem én azt már nem élem meg.
Én is valami ilyesmit látok, a pénz nem feltétlenül kell nekik és Klopp a végsőkig ragaszkodik hozzá, semmi esélyét nem látom annak, az üzlet valóban létrejöhet, ha csak: Coutinho nem lép valami nagyon drasztikusat a Barca felé.Mondjuk az égvilágon semmi logikát nem látok abban, h a Pool eladja a brazilt, jól érzi ott magát, közönség imádja, pénz nem kell nekik, bajnokcsapatot akarnak. Bár sztem én azt már nem élem meg.
itt is jól érezheti, magát, meg a közönség is szeretheti. amugy a pool kivel akar bajnokságot nyerni? egy tök közepes játékosokból álló csapatuk van, van max 3 játékosuk, akik (angol szinten) kiemelkednek az átlagból...idén eddig vettek egy salahot, aki azonkívül h marha gyorsa semmi extra nincs benne, meg egy balbekket a hull cityből... keret alapján kb semmivel nincs több esélyük coutinhoval bajnokságot nyerni mint nélküle...recrea írta:Mondjuk az égvilágon semmi logikát nem látok abban, h a Pool eladja a brazilt, jól érzi ott magát, közönség imádja, pénz nem kell nekik, bajnokcsapatot akarnak. Bár sztem én azt már nem élem meg.
Ha Marlon-ból nem akarunk egy Bartra 2.0-t akkor ahhoz rengeteget kell játszania. Azt meg itt ugyse fog. Inkább adjuk kölcsön, hogy aztán 1-2 éven belül komoly kerettag lehessen. De nincs értelme az első csapat közelében tartani, hogy ne tudjon fejlődni. CB poszthoz rutin kell. Évi 15 meccsből nem lesz klasszis.barca0417 írta:Remélem Marlon és Samper előtt nem lesz még becsukva a kapu. Nem gondolnám hogy gyengék lennének a csapathoz, remélem Valverde sem gondolja így.
Inigo-t én feleslegesnek tartom de ha jön s beválik akkor oké, csak a kis brazilt sajnálom.
Samper meg alapból Gomes helyén beférne a keretbe.
vhogy ezt nehezen képzelem róla... bvb-s korszakában is eladták minden évben a legjobbjait, mégsem sipákolt... pedig az a dortmund 100x jobb csapat volt mint a mostani pool...Nero. írta:Klopp ultimatumot adott hogyha el merik adni Coutinhot akkor elhagyja a Liverpoolt.
Forrás?Nero. írta:Klopp ultimatumot adott hogyha el merik adni Coutinhot akkor elhagyja a Liverpoolt.
Azért ilyet nem hinném, hogy mondott, vagy tett volna.. Legalább is szétnéztem a Liverpool-i fórumokon és nem láttam sehol erről hírt.Nero. írta:Klopp ultimatumot adott hogyha el merik adni Coutinhot akkor elhagyja a Liverpoolt.
Fizessünk érte 200-at akkor. Megéri, hiszen az előző szezonban hat gólt is tudott rúgni a Bundásbantibor1158 írta:Problémássá vált Ousmane Dembélé leigazolása, miután a Dortmund 150 millió euro alatt nem adja a csatárt.(Mundo Deportivo)
Amit mind a ketten elfelejtettek megemlíteni, hogy anno mi is bejelentkeztünk érte, viszont akkor nem látta a helyét az MSN mögött és a fejlődése is megbicsaklott volna itt. Ez az szerintem ami egyébként kiemeli őt a legtöbb tehetségtől, hogy ténylegesen belátta akkor még nem az ő szintje volt a Barcelona és a fejlődése érdekében sokkal jobban járt a Dortmunddal.Chino írta:Csak éppen a Dortmundnál megtehették, hogy próbálkoznak vele, míg itt belebukik a vezetőség, ha Neymar helyére vesz valahonnan egy fiatalt aki vagy beválik vagy nem. Bár az ilyen Dembelé meg Mbappé a kivétel, a túlnyomó többség a nem válik be kategória csak arról senki nem hall, pont utóbbi ok miatt. Az a 15 millió pedig jelenleg inkább 30-35.mess2009 írta: és még egy példa: én nem adnék Dembéléért 120. misit mert nem ér annyit, csak fel van turbózva az ára!! olyan képességű emberek igenis vannak a foci világában olcsóbban is csak meg kell találni! erre pedig éppen ő a jó példa, tavaly(előtt?) még éppenséggel 15-öt ért.
Csak éppen a Dortmundnál megtehették, hogy próbálkoznak vele, míg itt belebukik a vezetőség, ha Neymar helyére vesz valahonnan egy fiatalt aki vagy beválik vagy nem. Bár az ilyen Dembelé meg Mbappé a kivétel, a túlnyomó többség a nem válik be kategória csak arról senki nem hall, pont utóbbi ok miatt. Az a 15 millió pedig jelenleg inkább 30-35.mess2009 írta: és még egy példa: én nem adnék Dembéléért 120. misit mert nem ér annyit, csak fel van turbózva az ára!! olyan képességű emberek igenis vannak a foci világában olcsóbban is csak meg kell találni! erre pedig éppen ő a jó példa, tavaly(előtt?) még éppenséggel 15-öt ért.
Serit továbbra sem értem. Hozzuk 25. középpályásnak. Túl sokszor nem láttam, de szerintem 26 éves korára csak feltűnt volna valakinek, a manapság nem túl elit válogatottnak sem stabil tagja.zknym írta:nem csoda, hogy nem adják fel, Verratti után is sokáig loholtunk, akkor Coutinho után miért ne tennék? Viszont Seri-t tényleg ki kellene vásárolni