Bodi írta:Silvanus írta:Badi írta:Ezt én is észrevettem..a BL-t sokkal nagyobb odaadással közvetítette
de amúgy nincs kint? a nyitómeccs előtt még arról beszélt, hogy hogy tiltották ki az edzésről
Szombaton hazajöttek, és a csoportmeccseket innen közvetítik, majd az egyenes kieséses rendszert újra a helyszínről közvetítik. Tudod hogy van ez, nincs pénze az RTL-nek a Pityu költségeire...

Remélem az egyenes kieséses rendszerben csak Hajdú B-t küldik ki Németországba!!!!
Mindenki jól jár,nekik olcsóbb,nekünk meg nem kell hallgatni a többi nem mondom mit....
hogy hogy hazajöttek??? ekkora lúzerséget!!! puta madre!!!egyébként a tegnapi meccs képe alapján jobb lett volna az 1-1, mint a 2-0. a végén ugyan elkezdtek rugdosódni a gánaiak és ez finoman szólva nem volt szép!!! kiszórtam volna néhányat simán!!! viszont 1-0 -nál nem az volt benne a meccsben, hogy 2-0 lesz, hanem, hogy akár 1-1. de ezek a gánaiak olyanok, mint a magyarok. jól játszanak, hajtanak, benne van hogy esetleg X-re hozzák, de nem bírnak egyet sem belőni aztán a végén még besz*pnak még 1 gólt...
ha így nyomják az olaszok, a csehek ellen nagy zakó is lehet. bár, tegnap sokat köszönhettek nestának, de főleg cannavaronak!!!