Igen igen!Res írta:Szerintem ennyire azért nem szokott zörögni az a bizonyos haraszt... Szerintem rövidesen meglesz a hivatalos bejelentés is.palesz77 írta:Megvan a mai napi "bármikor bejelenthetik" hír is akkor, ez egész gyors volt..
Egyes újságírók már az jósolják, hogy már vasárnap az RM ellen játszik. Mondjuk arra azért befizetek...
Azért én sem gondolom hogy, teljesen hasraütés szerűen írogatnak ezek az újságok (Sport, MD...). Biztosan van valami kontakt a klubnál, aki szivárogtat, és ha ő éppen optimista, és úgy gondolja hogy, jól állnak a tárgyalások, simán lehozzák azt hogy a héten bejelentik. Ez előfordulhat hogy tévedés, de ettől a megkeresés valós marad.
Semmivel sem tartom értelmesebbnek azt hogy, valaki rendszeresen idejön és beírja hogy, "Dehát Klopp tagadja". Nyílván! Ez a dolga. Mi is próbáltuk Neymart titokba tartani amennyire lehetett, de kérdem én, ha tematikus elzárkozás lenne a liverppoli csapat részéről, akkor mi a francért vannak 3 hete angliában, az ezért felelős emberek?
Én ahogy Neymarra, úgy Coutinhoban is nagy öszegben merek fogadni. És ha már nagy összeg, akkor szerintem inkább a 130-150 milliós árát kell már most elkezdeni emészteni, mert ennyi lesz. Erről még fogunk itt hosszan írni, "megbotránkozódi"(nem biztos hogy létező szó...