Nero. írta:Samper írta:Barto mai nyilatkozata mutatja, hogy még ők se tudják, hogy kiket tudnak igazolni. Ezért a hóttbiztos értesülések helye a szemétkosár.
Az szép lesz ha egy Semedo-Martinez-noname középpályás pakkot tudunk majd felmutatni.

Én mar csak nevetni tudok, annyira siralmas
Ezért is bánom hogy nem tartottuk itt bármilyen módszerrel Neymart...Nemhogy Neymar helyére, de még KP-ra sem fog jönni épkézláb ember megérzéseim szerint, és ahogy halad az idő, egyre inkább így tűnik...
Mi leszünk a legnagyobb lúzerek ha nem tudunk épkézláb embert igazolni ennyiből...
Most is épp azzal vagyunk elfoglalva a hírek szerint hogy a Sociedaddal alkudozunk mert sokalljuk a 32 milliós kivásárlási árat...
Ilyen nem létezik hogy az elmúlt évtized legsikeresebb klubja ekkora pénzből nem képes 2 fontos posztra normális játékost hozni úgy, hogy fix kiadó kezdő hely van...
Ha Coutinhoért 120-at és Dembeléért is 120-at kérnek akkor annyit adjunk is, más lehetőségünk nincs ha sikeresek akarunk lenni. Márpedig ez egy focicsapat még mindig, szerintem akik nem a számokba szerelmesek, azokat nem vigasztal egy újabb sikertelen szezon azzal hogy 220 millió van a zsebben...
Miközben a Real Madrid igazol egy 7-edik tehetséges középpályást, mikor így is több mint elegen vannak...
Ha ez így folytatódik akkor repülnek ősszel remélhetőleg, de remélem megváltozik ez még augusztusban és visszavonom amit írtam, és hoznak embereket, különben az aranygeneráció maradék tagjainak az utolsó szezonjaiból egyet elpazarolunk, miközben a rivális szénné nyeri magát...
Messi sem lesz örökké itt, és Iniesta sem.