MQuCsabi írta:Egyébként ott a City, belőlük sem lett BL esélyes csapat, pedig nem kevés lé van rájuk költve

Persze, ezt fellehet hozni, de azért a Citynek egy sokkal erősebb bajnokságban kell helytállnia, amit azért évről-évre megtesz, mellett a 2 kupa, és majd továbbá a BL. Attól függetlenül, hogy egyetértek veled abban, hogy nem esélyesek a BL-re, ráadásul a fő tengely már kiöregedőben -
bajnokságot már nyertek..
Chino írta:[...]Ha csak a fele beválik már spórolunk igazolásokon és minőséget. Az, hogy most Denis, Arda meg Gomes van nem valószínű, hogy sokáig lesznek, sőt idén is mennek el, kérdés hányan.
Én szvsz kiváncsi vagyok, Gomez mit tud kihozni magával Valverde alatt, a szezon végére már nem az egyértelmű ludas volt a dolgokban.
Dembelé: Már az első pár meccsén, tavaly augusztusban is elég jól mozgott, a tehetségét nem kell szerintem firtatni, a pénz kérdéses a dologban. De ahol Mbappé 150-160 M€ körül menne el, ott nem hiszem, hogy egy 80-100 M€ akkora csoda lenne, és az alatt ne is várjuk a dolgot. Durva belegondolni, hogy anno Lucas Mouraért kiadott 40-45 millió mekkora felhördülést hozott, az akkor még csak 19 éves gyerekért, most meg a 160 millión senki nem lepődne meg Mbappénál.

Infláció at it's best.
Amúgy meg ha jönne a srác, majd be is válna, lehet hozza majd a francia cimborákat is.
Ami igazán zavar, hogy a 10 évvel ezelőtti kép teljesen megfordult. A Real bárkit letud igazolni, és szívesen is mennek hozzájuk, mi meg szenvedünk, hogy a legnagyobbak jöjjenek ide, majd a két szék közül a földre csücsülünk. Persze az elnökségek ebben tősgyökeresen benne vannak, már csak személyükben, de amellett, hogy a La Masía leáldozóban van, a fiatal tehetségeket sem akarjuk berakni, ezt látva pedig ők mennek is tovább, hogy ne rekedjen meg a fejlődésük - hozzáteszem, még jó, hogy így döntenek.