daffy írta:
Szerintem azért ha ilyen hosszú ideig nincs meg a forma(hetekig,hónapokig),akkor ott nem formáról kell beszélni,hanem rossz rendszerről. Ha hozzátok Dembelét,Coutinhot,akkor elől marad a 3 ember biztosan és még Coutinhonak is játszania kell,azaz kész a kezdő. Jó ez?
A rendszer, de nem a keret minőség.
Egyetértek hogy az utolsó szezonra lett pronléma, de így is arról beszélünk hogy a játék stílus volt olyan, nem arról hogy több volt a visszavont középpályás. Legalábbis szerintem csapatszinten könyebb ezt megoldani. Coutinho szerintem semmivel sem kevésbé védekező játékos mint Iniesta. Meg azért attól hogy a Liverpoolba nem volt feladata, attól itt még lehet, nyílván azért nézték ki mert tudják alkalmazni a jelegi koncepcióba. Verrattival lehet stabilabbak lennénk, sajnos nem opció. Más elérhető játékosba meg kevesebb a potenciál mint a jelenlegi kezdőnkbe.
LG írta:
Ja, csak mivel 80 százalékban nálunk volt a labda, sok lehetőségük nem volt rá. Meg a védelmünk is nagyon brutál volt a Pep korszakban, itt volt még ugye Puyol, Abidal, a fénykorát élő Alves, a padon Márquez, Milito, majd helyettük Masch.
Enrique rezsim is hasonló védelmi számokat hozott. Én számomra az a nagy kérdés hogy, tényleg reális félelem e hogy a brazil még annyit sem fog védekezni mint Iniesta.
palesz77 írta:Varatrix írta:A másik ötletemet le sem merem írni mert 8 oldalon keresztül halgatnám hogy, mekkora hülyeség...

Na halljuk!

Én ha mindenáron meg akarját tartani, akkor Gomes-t kipróbánám ezen a poszton. Talán kevésbé jönne ki a lassúsága, viszont azért elég labdabiztos tud lenni. Persze neki a helyezkedést akkor sokat kéne gyakarololnia ezen a poszton, de talán testhezállóbb lenne.